1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Noble Graphics е големият победител в Effie Awards България 2022

Корпоративни истории

Най-успешните маркетингови кампании бяха отличени в петнадесетото издание на конкурса

На тържествена церемония на 13 декември бяха обявени победителите в петнадесетото издание на престижния конкурс Effie България. За „Най-ефективна агенция“ на 2022 година бе обявена Noble Graphics, която с общо шест награди - три златни, две сребърни и една бронзова - получи голямото отличие за трети пореден път. В класацията на второ място застана агенция proof., а третото място се заема от ББДО Груп/Медия Дайрекшън ОМД.

Kaufland България спечели отличието „Най-ефективен рекламодател“ благодарение на спечелените една златна, две сребърни и една бронзова награди, следван от Carlsberg Bulgaria на второ място.  

В класацията „Най-ефективна търговска марка“ на първо място застана Kaufland

Най-ефективните маркетингови комуникации, реализирани в периода 1 януари 2021 – 31 август 2022 г., бяха наградени с общо пет златни, четири сребърни и седем бронзови отличия. Тази година, благодарение на въвеждането на категория „Устойчив успех“, агенции и компании имаха възможност да демонстрират ефективността на маркетинговите комуникации за повече от 3 години.

Наградите Effie се присъждат на базата на най-важния критерий за успешна комуникация – нейната ефективност. Те са не просто признание. Те са форум с мисия да водят, вдъхновяват и награждават маркетинговата ефективност и професионалистите зад най-ефективните практики в рекламната и маркетингова индустрия.

Пълен списък на победителите може да намерите тук. Наградите се организират от Българска асоциация на комуникационните агенции (БАКА), като тази година се проведоха под наслова „Съвършено свършена работа“. Effie България 2022 се провеждат с изключителната подкрепа на bTV Media Group – платинен спонсор на конкурса. За повече информация посетете effiebulgaria.org  и разгледайте ПОБЕДИТЕЛИ

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии