Fibank и Visa показаха дизайн на банкови карти, посветен на Олимпиадата в Париж (ВИДЕО)

Fibank и Visa показаха дизайн на банкови карти, посветен на Олимпиадата в Париж (ВИДЕО)

Анимираната карта за Олимпиадата се предлага за първи път на Балканите и може да ви намигне

Първа инвестиционна банка (Fibank) и Visa представиха своите дебитни карти с дизайн, посветен на предстоящата Олимпиада в Париж през 2024 г.

„По традиция страната, която е домакин на летните Олимпийски игри, трябва да може да предложи характерни визии, които са емблематични за културата на дадената страна“, каза Илона Станева, директор Маркетинг и реклама във Fibank пред камерата на bTV Бизнес Новините.

Снимка: БГНЕС

Това не е първият път, в който банката работи по подобен дизайн за събитие. Преди 4 години банката и Visa издадоха специални карти с типични елементи, характерни за японската култура около летните олимпийски игри в Токио. 

Тази година, за Олимпиадата във Франция, банката избира архитектурни паметници: айфеловата кула и триумфалната арка за визия на двете си карти в лилаво и златно.

„Естествено сме ги сепарирали. Едната визия отбелязва дебитните карти Visa, издадени от банката, а другата е за кредитните карти“, добавя Станева.

Снимка: БГНЕС

„За пръв път в България и на Балканския полуостров се предлага и анимирана виртуална карта“, добавя Станева.

По нейни думи нейната визия е вдъхновена от официалния символ на Олимпиадата.

„Анимираната карта се държи доста приятно. В момента, в който отворите мобилното приложение тя ще ви поздрави с намигане“, добавя тя.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст