1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Вече можете да наемете имението на Кристиано Роналдо в Мадрид (ВИДЕО)

Вече можете да наемете имението на Кристиано Роналдо в Мадрид (ВИДЕО)

Ето как изглежда отвътре то

След като се присъедини към саудитски отбор през декември, изглежда, че Кристиано Роналдо скоро няма да има нужда от къщата си в Мадрид. Така че междувременно той реши да я предложи на своите супер фенове.

Снимка: Instagram/ Cristiano Ronaldo

Португалската футболна звезда и приятелката му Джорджина Родригес наскоро обявиха, че ще отдават своето испанско имение под наем. Според вестника футболистът иска колосалните 10 000 евро на месец.

Построен от известния архитект Хоакин Торес, дизайнът е почти подобен на бункер с неговите гигантски бетонни стени и дървени панели. В самата предна част ще забележите, че инициалите на Роналдо са издълбани в дръжките на вратите, казва Bobb Report. 

Отвътре жилището е покрито с изобилие от стъкло и мрамор. На други места огромните прозорци предлагат гледка към околните градини и пропускат много естествена светлина. Впечатляващата площ е повече от 43 000 квадратни фута и включва седем спални, девет бани, два басейна, външно джакузи, покрита тераса и масивен гараж. (Известно е, че нападателят е запален колекционер на коли.)

Естествено, обширният комплекс разполага със собствено футболно игрище и модерен фитнес център.

Наречен La Finca, четириетажният имот е и мястото, където са заснети и двата сезона на риалити шоуто на Netflix за Родригес, „Аз съм Джорджина“.

„Първият път, когато дойдох в къщата на Кристиано, щях да се изгубя“, казва тя. „Исках да отида до кухнята да взема вода и нямах представа къде да отида. Понякога ми отнемаше половин час, за да стигна до хола, защото не знаех пътя обратно. Беше толкова голямо. . . Мисля, че след половин година тук успях да науча къде е всичко."

Снимка: Instagram

Звучи така, сякаш всеки, който реши да наеме апартамента, може да се нуждае от карта.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии