1 USD
1.88514 BGN
Петрол
83.63 $/барел
Bitcoin
$16,548.9

Кристиано Роналдо пуска първата си NFT колекция с Binance

Финанси

„Вярваме, че метавселената и блокчейнът са бъдещето на интернет“, каза съоснователят на Binance

Първата NFT колекция на футболната легенда Кристиано Роналдо ще бъде достъпна в петък, 18 ноември, като част от ексклузивно, многогодишно партньорство с Binance - водещата в света блокчейн екосистема и доставчик на инфраструктура за криптовалути. Начинанието е подкрепено от глобална кампания с участието на Роналдо, целяща да популяризира Web 3.0 света чрез NFT.

„Вярваме, че метавселената и блокчейнът са бъдещето на интернет“, каза съоснователят на Binance и главен маркетинг директор Хе И. „За нас е чест да си сътрудничим с Кристиано, за да помогнем на повече хора да разберат блокчейн технологиите и да демонстрираме как изграждаме Web3 инфраструктура за спортната и развлекателната индустрия.“

„За мен беше важно да създадем нещо запомнящо се и уникално за моите фенове, тъй като те са толкова голяма част от моя успех“, каза Роналдо. „С Binance успях да направя нещо, което не само улавя страстта на играта, но и възнаграждава феновете за всички години на безрезервна подкрепа към мен.“

Първата NFT колекция на Кристиано Роналдо ще се появи на 18 ноември (около 16:00 ч. българско време) и ще включва седем анимирани статуи с четири нива на рядкост: Супер супер рядко (SSR), Супер рядко (SR), Рядко (R) и Нормално (N). Всяка NFT статуя изобразява Роналдо в емблематичен момент от живота му, от определящи кариерата моменти до детството му в Португалия.

Снимка: instagram.com/georginagio/

  • 45-те CR7 NFT с най-висока стойност (5 SSR и 40 SR) ще бъдат продадени на търг на Binance NFT пазара. Търгът ще остане отворен за 24 часа, като NFT ще бъдат спечелени от потребителя, предложил най-висока цена. Цените на наддаването ще започват от 10 000 BUSD за SSR и 1700 BUSD за SR.
  • Останалите 6600 NFT (600 R и 6000 N) ще бъдат предложени на Binance Launchpad, започвайки от 77 BUSD за нормалната рядкост.
  • Всяко ниво на рядкост ще идва със собствен набор от невиждани до момента предимства за собствениците, като:
  • Лично съобщение от Кристиано Роналдо
  • Фен артикули на CR7 и Binance с автограф
  • Гарантиран достъп за всички бъдещи издания на CR7 NFT
  • Безплатни мистериозни кутии CR7
  • Участие в томболи за фен артикули с автограф от Роналдо
Снимка: Reuters

Освен това новите потребители, които се регистрират в Binance.com (и завършат верификация), ще получат мистериозна кутия на Кристиано Роналдо. Тези кутии може да включват ексклузивно издание на Ronaldo NFT. CR7 Mystery Boxes са достъпни за първите 1,5 милиона нови потребители на Binance, които се регистрират с код RONALDO.

Бъдещите издания от колекцията Cristiano Ronaldo NFT ще бъдат налични в началото на 2023 г. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

С 8 "квартала" на борда: Най-големият круизен кораб излиза в открити води през 2024 г.

Coldplay
+19

Галерии