1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Плажните барове на Испания, които трябва да посетите

Блясък

Те са на красиви места и предлагат вкусна храна и интересни напитки

Жега, лято, море.. Вече е налице всичко, което душата ни е жадувала през дългата зима. А какво по-хубаво място за наслаждаване на лятото от Испания.

Независимо дали сте на брега на Валенсия, на Коста Брава, в Марбея, в Кадис или на Балеарските острови, в Испания винаги ще има добър плажен бар, в който да отидете. Плажните барове са места, където да свалите часовника си и да забравите, че времето тече.

Затова нека видим най-добрите барове на испанските плажове, за да можете да ги превърнете в гастрономическа спирка, пише glamour.es.

Tigre Morado

Ибиса може да е един от островите с най-много плажни барове в Испания, но малцина са като Tigre Morado. Новото откритие се отдалечава от типичните менюта, предлагайки качествена фюжън храна. Силната му страна е студеното меню. Ястия като октопод антикулего, доматено карпачо или морски и планински паели с чили са примери за това сливане между перуанския, средиземноморския и местния продукт.

Trocadero Arena

Trocadero Group е експерт в успешните плажни барове. Неговият ресторант и плажен клуб на Playa de Río Real, Trocadero Arena, е пример. На мира се в Марбея. Проектът за интериорен дизайн на Lorenzo Queipo de Llano е по-близо до джунглата, отколкото до плажа. Леопардови кресла, възглавници със зебра и безкраен брой растения съжителстват с меню, което наистина гледа към морето. В него има риба, ориз и средиземноморска храна, която няма да ви разочарова.

El cuartel del mar

Една година беше достатъчна за този плажен бар, за да спечели титлата за най-добър в цялата страна. Популяризиран от групата Azotea, този ресторант се намира в бившите казарми на гражданската гвардия в Лома дел Пуерко, на плажа Бароса. Конструкцията е грандиозна.

В кухнята е Мануел Берганца, който, казват от ресторанта, „се е потопил в гастрономията на района и, прославяйки местните продукти, предлага книга с рецепти, които намигват и към международните вкусове, които той е събирал при пътуванията си по света”. Менюто е доминирано от морето, така че ще откриете скариди от Уелва, тартар от риба тон, риба на деня и други. Има място и за коктейли, оркестрирани от Лука Анастасио, трикратен победител в World Class Diageo Spain.

Far Nomo, Costa Brava

Въпреки че технически не е плажен бар, този японски ресторант, разположен на висока скала на 170 метра над морето заслужава да бъде посетен. Говорим за Far Nomo, проект на групата Nomo и управляван от главния готвач Наоюки Хагиноя. Предложението отговаря на параметрите за качество и оригиналност на всички ресторанти на групата, но с добавяне на несравнимо място, фара Sant Sebastià de Llafranc.

BiBo Beach House

Шеф Дани Гарсия не се проваля. Затова той заложи и на ресторант на плажа Valdevaqueros в Тарифа. BiBo Beach House има своята уникална концепция и този сезон отвори обновена зона за отдих, която е домакин на музикални събития.

Възможно е да танцувате в BiBo Beach House, но също така да опитате кулинарните шедьоври на главния готвач на Марбея. След няколко години вече има емблематични ястия: тяхното гуакамоле, техните бриоши, техните ястия с риба тон и техните андалуски пържени храни.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии