1 USD
1.80194 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,242.0

Наша съседка предложи да бъде домакин на битката между Зукърбърг и Мъск

Наша съседка предложи да бъде домакин на битката между Зукърбърг и Мъск

Остават въпроси относно това дали и къде ще се проведе битката в клетка

 

Продължаващото съперничество между технологичните гиганти Марк Зукърбърг и Илон Мъск, за епична битка в клетка, претърпя неочакван обрат на турска земя.

Служител от Турската асоциация на хотелиерите хвърли ръкавицата, като предложи двамата бизнес магнати да се изправят един срещу друг в историческия град Аспендос, Анталия.

Мурат Токташ, вицепрезидент на асоциацията и председател на Асоциацията на черноморските туристически оператори предложи на главния изпълнителен директор на Meta и собственика на платформата X, известна преди като Twitter, да организират битката си на ринга в прочутия исторически обект в Анталия в Турция.

„Като представители на туристическата индустрия смятаме, че най-подходящото място за тази битка ще бъде Аспендос, който е известен с древната си красота“, каза Токташ.

Остават въпроси относно това дали и къде ще се проведе битката в клетка, тъй като дигиталният дуел между двамата все още бушува.

Снимка: Getty Images

По-рано този месец Мъск каза, че планираната му битка в клетка със Зукърбърг ще се проведе на „епично място“ с древноримска тема, а Италия посочи, че е готова да организира нещата.

В публикация в Threads, цифрова социална медийна платформа, стартирана на 5 юли като конкурент на X, Зукърбърг каза, че е предложил на Мъск „истинска среща“ за битката.

„Мисля, че всички можем да се съгласим, че Илон не е сериозен и е време да продължим. Предложих истинска среща... Илон не иска да потвърди дата, след което казва, че има нужда от операция, и сега моли за тренировъчен кръг в задния ми двор вместо това", каза той в неделя.

В отговор Мъск отвърна на платформата X, наричайки Зукърбърг „пиле“.

Още за предложението на Италия:

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии