1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Тейлър Суифт или Травис Келс: Кой е по-богат в най-популярната двойка в света? (ВИДЕО)

Тейлър Суифт или Травис Келс: Кой е по-богат в най-популярната двойка в света? (ВИДЕО)

34-годишният играч е най-добрият тайт енд на своето поколение

Футболистът на Канзас Сити Чийфс Травис Келс изглежда, че има всичко. Току-що спечели третата си титла от Super Bowl и излиза с Тейлър Суифт, като това се превърна може би най-популярната връзка в света в момента.

Снимка: Getty Image

34-годишният играч е най-добрият тайт енд на своето поколение и е известен на обикновените фенове на НФЛ още преди връзката му със Суифт.

Колко богат е Келс?

Келс подписа четиригодишен договор с Чийфс на стойност 57,25 млн. долара, като до края на сделката остават още две години.

Снимка: Getty Images

Според Spotrac.com през следващия сезон Келс ще получи заплата от 12 млн. долара и бонус за всяка тренировка от 250 000 долара, както и цели 16,25 млн. долара през 2025 г.

Печалбите му от кариерата, откакто започва да играе за Канзас Сити през 2013 г., са около 76,9 млн. долара. Огромна сума, но в сравнение с доходите на гаджето му, състоянието му изглежда доста нищожно. Според Bloomberg и Forbes нетното състояние на Суифт е около 1,1 млрд. долара.

Ще се „пенсионира“ ли Травис Келс?

Изглежда малко вероятно, след като му остават две години от договора му, а и Чийфс преговарят да се завърне в Super Bowl за трета поредна година.

Снимка: Reuters
Договори за реклама и други доходи

Според Forbes подкастът му „New Heights“ в момента струва 2 млн. долара, но цифрите ще продължат да се покачват. Към този успех добавяме и многобройните сделки, които компании като Nike, Amazon, L'Homme, Helzberg Diamonds, Pfizer се опитват да сключат с играча. Това според Forbes означава, че богатството му ще се покачи с минимум 50 млн. долара. Ние обаче сме уверени, че то ще нарасне много повече през следващите пет години, особено, ако връзката му с поп звездата продължи.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии