1 USD
1.83594 BGN
Петрол
Bitcoin
$65,653.5

С нова любовна история: Тейлър Суифт генерира над 330 млн. долара за НФЛ

С нова любовна история: Тейлър Суифт генерира над 330 млн. долара за НФЛ

Основният въпрос е дали тя ще присъства на големия мач и ще продължи ли да пълни

Може би е трудно да се даде истинска цифра на финансовото въздействие, което романът на Тейлър Суифт с куотърбека Травис Келс е има върху НФЛ. Но над 300 милионадолара  изглеждат като доста солидно начало.

Снимка: Reuters

Връзката между двамата зае челно място в света на американския футбол този сезон, привличайки зрители не само към „Канзас Сити Чийфс“, но и към целия НФЛ.

Според данни от Apex Marketing Group (чрез Front Office Sports), Суифт е генерирала печалба за марката на клуба по американски футбол и 331,5 милиона долара този сезон.

Снимка: Reuters

Според президента на Apex Ерик Смолууд цифровото съдържание и онлайн новините генерират най-голяма стойност, дори повече от ръста на социалните им мрежи.

Когато двойката беше уловена от папараци в Ню Йорк, двата футболни бранда са генерирали 166 милиона долара. Тейлър присъства на 12 от 18-те мача на отбора този сезон – включително и трите плейофни мача в навечерието на Супербол.

Основният въпрос е дали тя ще присъства на големия мач, като се има предвид, че има силно натоварен график. Само за няколко дни преди Супербол, Суифт ще присъства на наградите Грами и ще изнесе четири концерта в Токио в Япония.

Гледахте ли новата реклама за Супербол на Дейвид и Виктория Бекъм: 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии