1 USD
1.84617 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,149.8

Двойка лото милионери с печалбата си първо купи торби котешка тоалетна и чесалка за гръб

Блясък
 

Те си купуват и къща с всички удобства

Двойка спечели джакпот 3,6 млн. паунда и купи първо торби котешка тоалетна и чесалка за гръб. 58-годишната Хелън и 52-годишният Лий Кучински са от великобританския регион Къмбрия спечели. Двамата печелят джакпот от EuroMillions, съобщава Dailymail. 

„Първата ми покупка като милионер беше две торби котешка тоалетна, а на Лий нова чесалка за гръб, не съм сигурна дали това означава да живееш хайлайф!“, каза Хелън. 

“Късметът ни се усмихна. Вместо обичайното китайско ядене за вкъщи пред телевизора, за да отпразнуваме рождения ми ден, купихме огромна самостоятелна къща с всички удобства”, добави тя. 

Къщата е важна покупка за двойната, защото досега целия си семеен живот 24 години са били под наем. 

Хелън е финансов администратор и шофьор на тежкотоварни автомобили. По време на едно нейно пътуване тя купува билет на EuroMillions, който я прави милионер. 

Тя разказа: „Влязох в банковия си акаунт от лаптопа, но бях разочарована да видя, че балансът е същият както обикновено - 40 паунда. Вместо това влязох с приложението си, за да проверя отново, но бях изненадана, защото видях - 3,665,079.10 паунда.”

Хелън първоначално си е помислила, че това е измама. „Единственият проблем беше, че телефонните линии не бяха отворени по това време сутринта, така че прекарахме следващите 20 минути в пиене на кафе и кикотене, мислейки си какво щеше да каже Лий!“, добави тя. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии