1 USD
1.85001 BGN
Петрол
116.578 $/барел
Bitcoin
$20,758.7
Последвайте ни
1 USD
1.85001 BGN
Петрол
116.578 $/барел
Bitcoin
$20,758.7

Семейство Бекъм строят склад за дърва в имение за 6,15 млн. лири

Блясък
 

Семейството трябва да гарантира, че прилепите в околността са защитени, за да започне строежа

Дейвид и Виктория Бекъм получиха разрешение да построят склад за дървени трупи в дома си в Котсуолдс, който е оценен на 6 млн. британски лири. 

Суперзвездната двойка съобщи, че иска да добави склад за сухи дърва към вече одобрените допълнения към тяхното любовно убежище в Котсуолдс, за да си създаде повече уютни нощи пред бумтящия огън.

Проектантите вече дадоха зелена светлина на предложението, въпреки че позицията на Бекъм беше обвинена, че е удар в лицето срещу правителствената стратегия за чист въздух, казва Mirror. 

Обвинението е отправено от еко защитник, който твърди, че семейството трябва да разчита на по-екологични методи за отопление и може да използва електрическа термопомпа.

Възражението обаче не е достатъчно, за да блокира плановете за плевнята, а разрешението за строеж беше дадено от окръжния съвет на Западен Оксфордшир миналия петък.

„Аз възразявам срещу създаването на този склад за дървени трупи, особено когато става дума за създаване на място, където да се събират дърва, за да се изсушат и да се изгорят“, казва екозащитникът, който подава оплакването срещу Бекъм.

„Спасете планетата“, казва още той. Кой е предполагал, че един ден ще трябва планетата да бъде спасяване от семейство Бекъм?

В отговор на твърденията му предприемачите на звездната двойка казаха: „Служителите не смятат, че предвид мащаба на предложения склад за дървени трупи, това ще доведе до съществено значение за увеличението на въглеродните емисии“.

„Принципът на развитие е установен и предложените промени в дизайна няма да доведат до съществено въздействие по отношение на благосъстоянието на съседите, магистралите, екологията или отводняването", добавиха те.

Търсените промени са в допълнение към наскоро предоставеното разрешение за строеж за изграждане на пристройка в селска къща от клас II.

Разрешение за предишните планове семейсството получава при условие, че сградата, която ще се използва като офис и високотехнологично помещение за съхранение на автомобили, е проектирана да осигури „привлекателна среда за гнездящи птици и прилепи“.

Проектът ще получи зелена светлина, стига двойката на знаменитостите да се грижи за съществуващата дива природа в околността.

Бившият футболист на Англия Дейвид и съпругата му Виктория трябва да „гарантират, че прилепите, птиците, язовците, таралежите, влечугите и земноводните са защитени в съответствие с Правилата за опазване на местообитанията и видовете от 2017 г. и Закона за дивата природа и селските райони от 1981 г.“.

Забранено им е също така да инсталират всякакви външни осветителни тела, които „ще осветяват директно местообитанието на прилепите без предварително одобрение, за да защитят нощувките, храненето или общността на прилепите“.

Бекъм трябва да имат „петгодишен план за последваща поддръжка“, а осветлението по никакъв начин да не вреди на другата природа.

Имението в Котсуолдс, което се оценява на около 6,15 млн. британски лири, е реновирано няколко пъти през последните няколко години. То разполага с огромно футболно игрище с трибуна за зрители, открит басейн и сауна, винарска изба, малък басейн и огромен гараж, оборудван с крещящи автомобили и мотоциклет.

Твърди се, че семейство Бекъм постоянно пътува между дома си в Оксфордшир, имение за 31 млн. британски лири в Лондон и мезонет за 19 млн. британски лири в Маями, Флорида.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Tesla Model Y - една от едва 20-те коли в света с подпис на Илон Мъск е в България

Coldplay
+6

Галерии