1 USD
1.88514 BGN
Петрол
83.63 $/барел
Bitcoin
$16,548.9

Подводен апартамент със 180 градуса стъкло- новата суперяхта (ВИДЕО)

Блясък

Cantharus предлага супер гледки както над водата, така и под нея

Дизайнерът Дарин Озбърн разкри подробности за новата 69-метрова суперяхта Cantharus. Впечатляващата моторна яхта е проектирана да даде възможност на гостите да се насладят на уникални гледки както над водата, така и под нея, пише cnbc.com. 

Cantharus демонстрира футуристичен дизайн с остри плавни линии и богато използване на стъкло, което я прави изключително разпознаваема. Но най-отличителната й черта е нейният подводен салон, разположен в средата на кораба. 

Този подводен оазис може да се трансформира в основен апартамент по желание на клиента и ще предлага несравнима гледка към океана. Пространството е заобиколено от 180 градуса стъкло и е осветено от светлини, за да позволи на гостите да се насладят на подводните гледки, без да се налага да напускат яхтата.

Озбърн, който живее и работи във Флорида, е почерпил вдъхновение от гръцката дума “cantharus”, която означава чаша с двойна дръжка.

За тези, които предпочитат да се насладят на слънцето, Cantharus разполага с просторна горна палуба.

Основната палуба на Cantharus е с изцяло стъклените страни на корпуса, осигурявайки впечатляващо пространство за хранене и забавление. Отвореното пространство предоставя множество възможности с голяма банкетна маса и роял. Долната палуба включва основния апартамент и други помещения

В задната част на главната палуба има обособено парти пространство на открито със сцена, която може да служи и като джакузи. Гостите ще намерят също бар, DJ кабина и голям изскачащ телевизор, с помощта на който ще имате собствено кино на открито.

  

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

С 8 "квартала" на борда: Най-големият круизен кораб излиза в открити води през 2024 г.

Coldplay
+19

Галерии