1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Ал Пачино ще плаща 30 000 долара издръжка за четиримесечния си син

Блясък

Упорито се говори за раздяла между него и Нур Алфала

Ал Пачино ще трябва да плаща издръжка за детето си с приятелката си Нур Алфала. Синът им вече е на 4 месеца, а се заговори, че актьорът и приятелката му вече не са заедно. Той ще трябва да плаща 30 000 долара на месец издръжка, част от годишния му брутен доход, 15 000 долара годишно за колежа на сина им в спестовна сметка, както и други плащания.

Споразумението включва също 110 000 долара за преместването на Алфала и медицинските сметки на детето.

Въпеки слуховете за раздялата,  представител на Пачино каза, че двойката все още е заедно.

Независимо от състоянието на връзката им, може да е в интерес на Пачино бързо да сключи споразумение сега, а не по-късно, каза Питър М. Уолзър, специалист по семейно право, в интервю за Insider.

Избягване на дълго и скъпо съдебно производство

На 83 години, Пачино, който никога не се е женил, вече е преминал през горчива битка за попечителство над детето с бившия си партньор Бевърли Д'Анджело през 2003 г. и актьорът може би просто се опитва да избегне отново преминаването през изтощителния процес.

„Когато си по-възрастен, животът ти е много по-ценен“, каза Уолзър, партньор-основател на Walzer Melcher. 

Представител на Пачино отказа да даде коментар за тази история.

По-рано тази година актьорът от "Йелоустоун" Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнър преминаха през спорен бракоразводен процес във висшия съд на Санта Барбара, Калифорния. Двамата спориха за изплащане на издръжка и други проблеми, преди да уредят развода си през септември, заобикаляйки потенциално дълъг процес.

Брад Пит и Анджелина Джоли са друг отличен пример за двойка, която претърпя продължителна съдебна битка, защото спорът не можеше да бъде разрешен бързо. Джоли подаде молба за развод през 2016 г., но двойката се бори за попечителството цели пет години.

Според Уолзър битката за издръжката на детето ще започне с изслушване за временна издръжка и попечителство, което само по себе си може да струва половин милион долара и да отнеме 3 до 6 месеца съдебни спорове.

След това може да има съдебен процес по въпроса за издръжката и попечителството, което може да струва още половин милион долара или повече.

От страна на Алфала, 29-годишната жена може също да търси сигурност за себе си и детето си. „Майката вероятно е загрижена“, каза Уолзър. "Той е стар човек, може да страда от деменция и може да умре".

Относно условията на споразумението за издръжка на дете Уолзър каза, че 30 000 долара на месец са „добър компромис“.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии