Милионерска съпруга похарчи 3 млн. долара за седмица и разгневи феновете си

Блясък

Кои са Линда и Рики Андраде?

Съпругата на милионер от Дубай предизвика възмущение в интернет, след като разкри, че е похарчила повече от 3 милиона долара за една седмица.

23-годишната Линда Андраде похарчи огромна част от заплатата на съпруга си, след като похарчи повече от 589 087 долара за пазаруване на дизайнерски марки, както и 330 948 долара за злато и 11 914 долара за шоколад, пише indiatimes.com.

Тези подробности за свръхлуксозните й разходи бяха разкрити във видео в TikTok. Клипът, който описва разточителното харчене на жената, е събрал над 5 80 000 гледания. Не е ясно обаче къде и кога е заснето това видео в TikTok.

„Не се срамувам да парадирам с естетиката на златотърсачка“, призна 23-годишната Андраде пред The Post, докато описваше очевидните си навици за харчене.

Кои са тези богаташи?

Линда е омъжена за супер богат, базиран в Дубай крипто барон на име Рики Андраде, за когото се омъжва, когато е била само на 19.

Самопровъзгласилата се „Оригинална дубайска домакиня“ често снима видеоклипове, показващи как този султан на блясъка я обсипва с луксозни подаръци.

Тези клипове, които редовно събират милиони гледания, виждат как истинската домакиня от Дубай се хвали с това, че е похарчила 16 000 долара за един ден, опитва чаша кафе от 24K злато и кара съпругът й да освети Burj Khalifa със „съобщение за честит рожден ден“, когато навърши 23.

Как реагираха социалните медии?

Разкритието на Андраде в TikTok накара потребителите на социалните медии да нарекат лудориите й „прекалени“.

Потребителите започнаха да съдят нейните харчения, особено на фона на това, че много хора страдат от финансовите кризи.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст