1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Затворени улици в центъра на София заради миене

БГ Бизнес

Вижте къде ще бъде ограничен достъпът с автомобил днес

Миенето на карета от улици започна на 12 юни и ще продължи до днес, 14 август  като обхваща районите „Красно село“, „Възраждане“, „Триадица“, „Лозенец“, „Оборище“ и „Средец“. 

За целта е създадена организация между фирмите по чистота, Общинска полиция, ЦГМ ЕАД, Пътна полиция – СДВР, Софийска вода и есплоатационните дружества, работещи на територията на столицата, а контрола по изпълнението осъществява Столичен инспекторат на терен.

От 07:30 ч. до 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили улиците, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре". 

Собствениците на паркираните автомобили трябва да ги преместят, докато трае дейността, а на тези, които не са го направили, колите ще бъдат премествани от екипите на ЦГМ ЕАД на близка локация. За новото им местонахождение информация може да се намерят на телефона на ЦГМ 0 70013 233. Затворените за движение улици на 14 август, понеделник, са следните: 

бул. Пенчо Славейков, бул. Витоша, бул. България, бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, ул. Св. Георги Софийски, ул. Хан Пресиян, ул.Здраве, ул.Н.Славков,ул.Адриана Будевска,ул.Милосърдна,ул.Родосто,ул.Порто Лагос, ул.Орфано 1. 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии