1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Никол от Сливен: една приказна абитуриентка без излишна суета (ВИДЕО)

Никол от Сливен: една приказна абитуриентка без излишна суета (ВИДЕО)

Защо дъщерята на бившия футболист Пламен Крумов не похарчи цяло състояние за бала?

 

Абитуриентските балове. От години в България за някои семейства денят, в който детето им завършва се празнува като мини сватба. Теглят се кредити, взимат се пари на заем, харчат се нечовешки средства, които биха стигнали за годишната издръжка на цяла фамилия. Защо го правим?

Екипът на businessnovinite.bg реши да проследи колко пари пръскат родителите на обитуриенти из страната и да сравни – и суми, и начин на мислене. Репортерът Дани Атанасова и операторът Венелин Николов разказват за един от най-вълнуващите моменти на 18-годишна приказна млада дама от Сливен.

Снимка: Никол Стоянова, личен архив

Тя се казва Никол Стоянова и е дъщеря на бившия футболист от близкото минало Пламен Крумов – дългогодишен играч на Нефтохимик и Черноморец в Бургас. Оказва се, че също като баща си, и Никол е скромна и много умерена в претенциите си.

 

Срещаме се с нея и с майка ѝ Росица Стоянова в Сливен. Никол се стяга за своя бал, като възпитаничка на „Св. Св. Кирил и Методий в Бургас“.

Прическата (150-300 лева)

Прическата е едно от най-важните неща, на които всяка абитуриентка държи. Никол е избрала своята от снимки в интернет, но последната дума винаги е на фризьора. Модата в момента е да има вълни в косите, но дългите коси – рядко може да се срещнат абитуриентки с къси коси.

Снимка: Никол Стоянова, личен архив

„Късите коси са рядкост. Дори тези, които са с къси коси слагат екстеншъни. Харесват се и малко по-зализаните, по-прибраните коси и това избират“, казва фризьорът Нели Събинова.

Роклята (2000 лева)

Кулминацията, разбира се, е роклята. Никол, съвсем естествено, отказва да я облече преди самия бал, но можем да видим нейната. Роклята е купена от бутик в Бургас и струва 2000 лева.

„Избрах я още като влязох в магазина. Видях я в един сайт и веднага я харесах“, споделя момичето, а майка ѝ Росица Стоянова е категорична:

Снимка: Никол Стоянова, личен архив

„Наистина я пробва и я хареса в първия момент, каза: Мамо, това е моята рокля. Харесах я и аз, нищо, че не свързвам черният цвят с хубави емоции, но е по- стилно, по- елегантно."

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии