На басейн в София - какви са цените?

БГ Бизнес

Кои басейни вече работят и има ли повишение на цените спрямо миналата година

 

Със затоплянето на времето и повишаването на температурите идва време и за плаж. Ако нямаме възможност за почивка на морето все още, добър вариант е и басейнът в града. Проверяваме къде в София вече работят басейните и какви са цените. 

Басейн "Спартак", бул. "Арсеналски"

От 3 юни басейнът вече работи всеки ден от 9.30 до 19 ч. Цената за еднократно посещение е 20 лв. За ученици и студенти срещу представяне на документ, удостоверяващ, че са учащи, цената е 16 лв. Цените са без промяна спрямо миналата година. След 16 ч. цената за еднократен вход е 15 лв. Чадърите и шезлонгите са включени в цената, но са ограничен брой. 

Плувен комплекс "Диана" в ж.к. "Дианабад" ще отвори за посетители на 12 юни. Плувният комплекс в кв. „Дианабад“ разполага с 3 открити плувни басейна с олимпийски размери, с филтърна инсталация, кула за скачане, две трибуни, търговски обекти. Капацитетът е 2500 души. 

Комплекс "Възраждане" 

Аквапарк "Възраждане" ще отвори врати за посетители на 1 юли. От там казаха, че все още няма информация дали ще има промяна в цените спрямо миналата година. Комплексът разполага с 5 басейна, 300 шезлонга, 8 пързалки. Разположен е на площ от 6677 кв. м. В основния детски басейн е разположено водно-игрово съоръжение с 3 улея за спускане и атракциони. Пързалките са предназначени за лица над 130 см.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст