1 USD
1.83905 BGN
Петрол
Bitcoin
$26,558.9

Тези цветове привличат пари според Фън Шуй

БГ Бизнес

Вижте най-важното условие парите да ви обичат

Открай време хората се опитват да привлекат парите към себе си с помощта на ритуали, амулети и заклинания. Покрай тези практики са открили и ролята на цветовете в усилията за привличане на финансов просперитет.

Преди да се обърнете за помощ към цветовете, се погрижете за вашето портмоне. Първото условие да привличате пари е да уважавате парите. Перфектното портмоне според източното учение е скъпо, ново и лъскаво. Забравете за стари и скъсани портфейли, защото така посланието ви е, че и вие искате да сте „скъсани“. Заложете на скъпо портмоне, това според източното учение е най-доброто капиталовложение. Добре е също да бъде червено на цвят, защото във фън шуй именно това е цветът на богатството и изобилието.

Всеки ден от седмицата е свързан с определени цветове и изборът на дрехи и аксесоари може да подпомогне усилията за привличане на парични постъпления. Може да изглежда малко вероятно, но една тюркоазена рокля, избрана за първия ден от уикенда, увеличава шансовете при участие в игри на късмета, както и в успешно сключване на сделки.

Фън шуй дава доста насоки в тези стремежи. Според учението зеленият и лилавият цвят във всичките им нюанси, съответстващи на зоната на богатството, подпомагат активирането на паричните потоци. Зелените символизират растежа и развитието, а виолетовите обогатяват цялата жива природа.

Дори не е нужно да се намират дрехи и аксесоари в тези цветове. Само един елемент от вещите в зелено или виолетово е достатъчен да насочи енергията им към паричното добруване на своя притежател.

Когато финансите вече са налични, сивият и сребърният цвят ще помогнат за тяхното запазване.

От кои цветове да се пази този, който иска да увеличи финансите си?

Жълтият цвят определено е от тези багри, които трябва да се избягват. Палавата природа на този цвят не подпомага спечелване и грижливо съхраняване на парите.

Има значение и в кой ден от седмицата какъв цвят е подходящ, за да привлече пари.

– В понеделник заложете на сребърен, опалов и перлен нюанс;

– За вторник това са лилавият, ярко оранжевият и цвят бордо;

– В сряда ще ви помогнат зелено и пурпурно;

– В четвъртък може да разчитате на всички нюанси относно парични постъпления;

– В петък синьото, розовото и лимоновото ще възнаградят старанието ви;

– В събота кафявото и опушено сиво ще подкрепят усилията на тюркоазения цвят;

– За неделя може да се разчита на златния цвят.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Земетресението в Мароко: Кристиано Роналдо отвори хотела си в Маракеш за оцелелите (СНИМКИ)

Coldplay
+6

Галерии