1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Пълнолунието в Стрелец може да ни помогне за подобряване на финансите, ето как

БГ Бизнес

Какви важни съвети дават астролозите

 

Днес, на 23 май, настъпва пълнолуние в Стрелец. Влиянието на пълнолунието продължава около 3 дни и е идеалното време да фокусирате енергията си върху съкровено желание. Работата с енергията на луната за проявяване на земни богатства, включва разбиране на вашата натална карта и дълбоко познаване на себе си. 

Как пълнолунието може да ви помогне да привлечете пари

Енергията на пълнолунието ви подкрепя в освобождаването на всичко, което вече не ви служи. Когато става дума за просперитет, този период може да ви помогне да изчистите парични блокажи. Блокажите обикновено се оправят с работа върху нас самите, върху мисленето ни и приемането на различните събития от живота.

В момента слънцето е в Близнаци, а Луната е в Стрелец. По време на това пълнолуние ще ви бъде напомнена голямата картина. Със съзнанието за голямата картина, помислете дали парчетата пъзел в ръцете ви са тези, които отиват там, където смятате, че трябва да отиват или е добре да започнете да работите върху различна част от пъзела. 

Пълнолунието събира радостта и оптимизма, които идват със съвпад между Венера и Юпитер, подпомагайки въздишката на облекчение, от която всички имаме нужда в момента. Астрологично преминахме през няколко тежки транзита през последните няколко месеца.

Днешното пълнолуние е в Стрелец. Стрелецът обича да харчи, на него му е трудно да спестява. Ако сте от този тип хора, които харчат много, сега е времето да се научите да пестите, да се научите да уважавате парите. Но управителят на Стрелец е Юпитер, който символизира разширението. Това означава, че днес и следващите дни, ако искате да представите голям проект или да започнете нещо голямо, е добре да бъде активирано сега, казват астролози. Действайте мащабно. Но и бъдете на щрек за рискове.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии