1 USD
1.84617 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,149.8

Топ 5 на най-скъпите хотели в света: №1 Lovers’s Deep

 

Романтична нощ в подводница на Карибите ще ви струва… 292 хил. долара

Все още не сте намерили време за лятна ваканция? Няма проблем! Цялото време на света е ваше, стига да може да си го позволите. Само се наместете удобно и седнете преди да чуете цената.

Там, където искаме да ви изпратим днес е вечно лято. Но наред с жаркото слънце на Карибите, върви и много, много солената цена в един изумителен хотел, който ще ви спре дъха:

Неговото име е Lover’s Deep, а местонахождението му не е на сушата, а дълбоко под също толкова солената океанска вода. Най-скъпата нощувка в света и през 2022 г., от която вече изминаха седем пълни месеца, е на... подводница!

Романтична нощ за двама влюбени в този подводен рай ще ви струва точно 292 000 долара. Lover’s Deep е проектирана предимно за двойки, които търсят усамотение и изживяване за цял живот. Самоличността на всеки гост се пази в дълбока тайна, а работата на подводницата е устроена така, че ВИП клиентите на тази нестандартна услуга, не се засичат никога на борда.

Тази невероятна подводница, чиято хотелска част е облицована със стъкло, може да бъде забелязана край бреговете на островната държава Сейнт Лусия на Карибско море, на границата с Алантическия океан. Това докоснато от Бога място е открито от Христофор Колумб на 5 декември 1502 г.

Хотелът, където меден месец би излязъл на късметлиите, които могат да си го позволят 8,6 млн. долара (само за нощувките – б.а.),се управлява само от трима души, но които са на разположение 24/7: капитан, готвач и иконом. За пълна дискретност на гостите, триото обитава и нощува в апартамент, разположен в другия край на хотелската част.

Lover's Deep - подводницата мечта

Подводницата е шумоизолирана, а почти цялостната й прозрачна част открива пред човешкия поглед невероятната красота на подводния свят на Карибския басейн. Корали и риби минават през прозорците, които се виждат ясно през стъклените фасади.

Луксът е и в най-дребните детайли на интериора на Lover’s Deep: топ класа дървено покритие, в комбинация с най-високо качество кожени кресла и дивани. Всеки апартамент е оборудван с удобна всекидневна, минибар, спалня и баня, които сякаш са потопени във водата.

Менюто също е от друга галактика. Всичко се приготвя на момента, с пресни продукти, внимателно доставени при всяко пътуване. Има дори специално меню за афродизиак, а гостите са добре дошли да избират менюто по свое усмотрение. Дали ще се спрете на стриди, шоколадово суфле или руски хайвер – върховното удоволствие за сетивата ви, е гарантирано.

Бонус за влюбените е, че по време на медения месец, ястията им са безплатни – комплимент от мениджмънта на хотела.

Пакетът за двойки включва частен трансфер с моторна лодка и с хеликоптер, с кацане на плажа, плюс разпръскване на листенца от рози по пътя на влюбените, или закуска с шампанско в леглото.

Черешката на тортата е, че вие определяте маршрута на подводницата. Като истински кралски особи, капитанът ще се съобрази с вашия каприз да акостира Lover’s Deep на местенце по ваш избор. Независимо дали става въпрос за зашеметяващ коралов риф край бреговете на Сейнт Лусия и романтична разходка на самотен плаж. Или пък някъде на 200 м навътре в Карибско море, където някога са вилнели пирати.

Изборът е изцяло ваш. Както и парите ви.

Трябва обаче да побързате, защото свободните дати на борда на Lover’s Deep до края на годината са силно ограничени, а вече има резервации за Свети Валентин догодина.

P. S. Очаквайте от днес до края на седмицата поредицата за най-скъпите хотели в света за 2022 г.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии