Пет от най-интересните и непопулярни дестинации в Европа (СНИМКИ)

Топ 5

Топ 5 преживявания в европейски градове

 

Планирате пътуване, за да отдъхнете от ежедневието – ето  един от най-добрите списъци за пътуване в Европа, най-добрите неща за правене в Европа, онези възможности, които се откриват веднъж в живота, които ще искате да правите отново и отново.

Накъдето и да се обърнете в Европа, има нещо страхотно, на което да се насладите.

От известни градове като Атина и Рим до красиви френски села и скрити уелски плажове, Европа е конвейер от великолепие. Това са нещата в Европа, които трябва да направите поне веднъж в живота си, пише timeout.

Пробвайте местната  кухня на остров близо до Амстердам

Снимка: Wikimedia Commons / Defence Line Amsterdam

Ако искате вечеря, която се случва веднъж в живота, нищо не се доближава до Vuurtoreneiland. Специална лодка ви отвежда до този малък, скалист остров в IJmeer само с фар, стара изоставена крепост и голяма трапезария в оранжерия.

„Хранене в природата“ – петстепенно меню от най-пресните регионални продукти, приготвено с любов и приготвено изцяло на открит пламък. Храната е невероятна, както и великолепната обстановка (цялата фауна, бездомни животни и плачещи брегове).

Яжте, пийте и танцувайте в бивша армейска казарма в Прага

Снимка: Dorota Velek

Ексцентричните умове зад този многофункционален арт комплекс хвърлиха един поглед към тези бивши казарми и си представиха еклектичен културен пейзаж, съчетаващ изкуство, театър, кино, спорт и храна и напитки.

Години по-късно това е реалността. През лятото в двора има открито кино и игрище за плажен волейбол; през зимата можете да се насладите на топли напитки и да се разхождате около ледена пързалка.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст