1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Ето как може да прекарате три седмици на Малдивите и да получите заплата

Ето как може да прекарате три седмици на Малдивите и да получите заплата

Победител в конкурса за мечтаната работа ще бъде избран на 5 май

 

Курорт на Малдивите търси фотограф за заснемане на меден месец. Успешният кандидат ще може да изгради своето творческо портфолио, докато обикаля луксозни хотели на тропически острови.

Снимка: Landaa Giraavaru Resort
Предупреждение за мечтана работа: един късметлия, амбициозен фотограф ще получи променящата живота си възможност да се отправи към Малдивите (известни още като рая на земята) и да прекара три седмици в работа по своето портфолио, пише timeout.

Компанията за луксозни пътувания Kuoni обявява позиция за първата си резиденция за фотограф на меден месец.

Човекът, който грабне тази мечтана работа, ще може да вземе асистент фотограф по свой избор и да остане в луксозни квартири в четири курорта Kuoni на Малдивите.

Снимка: Stella Island Resort

Те ще получат почти 3000 паунда за триседмичната задача  и всичките им разходи, включително храна и напитки, ще бъдат поети от Kuoni. Всичко, което ще се очаква да направят в замяна, е да направят мечтани снимки на младоженци, които са на меден месец в курортите.

Говорейки за предлаганата работа, директорът по комуникациите на Kuoni, Рейчъл О'Райли каза: „Меденият месец на Kuoni е незабравим, но сега ние предлагаме на нашите клиенти възможността да споделят и да заснемат най-ранните си дни като младоженци. Нашият нов фотограф за меден месец ще бъде на острова с нашите клиенти, улавяйки техните най-специални моменти заедно, които те могат да ценят и да изживеят отново завинаги.“

Снимка: instagram.com/kaitlynn/

Ако това ви звучи лесно, като детска игра - всичко, което трябва да направите, е да посетите специалния уебсайт на Kuoni, за да изпратите най-добрите си снимки и да обясните защо бихте били идеален за тази работа.

Жури, което  включва известната сватбена фотографка на знаменитости Сандра фон Рикоф, редакторът на Hitched Зоуи Бърк и управляващият директор на Kuoni Марк Дугуид, ще избере победител на 5 май.

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии