1 USD
1.85001 BGN
Петрол
116.578 $/барел
Bitcoin
$20,758.7
Последвайте ни
1 USD
1.85001 BGN
Петрол
116.578 $/барел
Bitcoin
$20,758.7

Tesla Model Y - една от едва 20-те коли в света с подпис на Илон Мъск е в България

Технологии
 

Ferrari, Maserati, Lamborghini, Mercedes и Porsche са част от марките, до които посетителите могат да се докоснат на живо по време на фестивала Sofia Festival of Speed

Ferrari, Maserati, Lamborghini, Mercedes и Porsche са част от марките, до които посетителите могат да се докоснат на живо по време на фестивала Sofia Festival of Speed.

На изложението присъства и специална Tesla Model Y, една от едва 20-те в света с личния подпис на Илон Мъск, основателя на бранда.  

Организаторите представят на аудиторията автомобили, които рядко могат да бъдат забелязани по улиците.Освен реномирани марки посетителите ще могат да разгледат автомобили със сериозна състезателна история, натрупали километри по световните писти, рали-автомобили, изискващи майсторски умения за шофиране, както и дрифт автомобили.

Идеята за Sofia Festival of Speed идва от големия фестивал на скоростта Goodwood, който се провежда всяка година през лятото на територията на Гудууд Хаус, Западен Съсекс, Англия. Фестивалът събира на едно място хиляди ретро състезателни автомобили.

Организаторите на Sofia Festival of Speed имат амбицията да превърнат събитието в ежегоден празник. Сре тях е и енергийната компания Електохолд. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Цели 14 световни премиери на автомобили - тази седмица на изложение в София

Coldplay
+32

Галерии