1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Бъг в iOS 17.5 възстановява много стари изтрити снимки от iPhone

Технологии

Не е практика толкова стари снимки да могат да бъдат възстановявани

 

Тревожни доклади в Reddit показват, че в последната актуализация на iOS 17.5 на Apple има грешка, която кара стари снимки, които са били изтрити, в някои случаи преди години, да се появяват отново в галериите със снимки на потребителите.

След като актуализира своя iPhone, един потребител казва, че е бил шокиран да открие стари снимки, които са изтрили през 2021 г., внезапно се появяват в снимки, маркирани като наскоро качени в iCloud.

Не е ясно какво се случва, защото не е практика толкова стари снимки да могат да бъдат възстановявани.

В приложението Photos на Apple изтритите снимки и видеоклипове се съхраняват в албума Recently Deleted в продължение на 30 дни, така че потребителите да могат да ги възстановят или премахнат за постоянно от всички устройства.

Проблемът може да се основава на грешка в индексирането, повреда в библиотеката със снимки или проблем със синхронизирането между локални устройства и iCloud Photos. Друга възможност е, че при опит за коригиране на грешка при синхронизиране на снимки, възникнала в iOS 17.3, Apple неволно са причинили нов проблем при синхронизирането, който може да включва архивиране на iCloud.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии