1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Журналисти, спрете да крадете от самолета на президента! (ВИДЕО)

Журналисти, спрете да крадете от самолета на президента! (ВИДЕО)

Проверка на инвентара на Air Force One установи липси

Журналистите в САЩ са били предупредени да спрат да крадат вещи като сувенири от самолета на президента на САЩ Джо Байдън, казва BBC.

Проверка на инвентара на Air Force One след посещението на Байдън на западното крайбрежие на САЩ през февруари установи, че няколко артикула липсват в секцията за пресата. Сред предметите, за които се твърди, че са изчезнали от самолета, са маркови калъфки за възглавници, чаши и чинии със златни рамки.

Асоциацията на кореспондентите в Белия дом предупреди, че вземането на вещи от самолета е забранено.

Миналия месец асоциацията изпрати имейл до репортери, за да каже, че подобно поведение се отразява зле на преспула (групата журналисти, които пътуват с президента) и трябва да спре. На журналистите понякога се дават малки пакети шоколадови бонбони M&M, украсени с президентския печат като сувенир.

Но вземането на предмети с логото на Air Force One, включително прибори за хранене и кърпи, е нещо обичайно от години, твърдят доклади.

Миша Комадовски, кореспондентът на Белия дом от Гласът на Америка, е събрал "фина" колекция от предмети от пътуванията си със самолета на президента.

„Не съм засрамил никого, нито съм извършил нещо нередно, за да събера тази колекция“, каза той, докато вдига хартиена чаша с логото на Air Force One, която „просто е забравил да изхвърли“.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии