Жена спечели 1 млн. долара от лотариен билет, без дори да го изтрие

 

Как късметлийката избира билетите, които купува

 

Спечелването на лотарията е нещо, за което хората обикновено могат само да мечтаят, но една късметлийка спечели голямата награда от скреч карта... без дори да я изтрие, за да види дали печели.

Корнелия Трейхел-Рок, която живее в Сакраменто, Калифорния, стана един от тримата победители за скреч билета Cloud 9.

Жената обаче дори не си изтри картата, пише Unilad. Победителката купи билета в Raley’s на South Lower Sacramento Road в Лоди, окръг Сан Хоакин, и сега тя е милионерка.

Трейхел-Рок обясни необичайния начин, по който е избрала билета: „Смешно е и това също ще прозвучи странно, но купих този билет, защото ми хареса как изглежда. Купувам тези, които хващат окото ми, и не ги драскам".

 

Тя каза на калифорнийската лотария: „Аз не ги драскам. Аз ги сканирам. Просто така е по-бързо. И така разбрах, че съм спечелила.“

Тя обясни как първоначално не е вярвала, че е победител и в крайна сметка трябвало да сканира билета си три пъти, за да бъде сигурна.

Сега вече е милионерка, но казва, че ще продължи да купува билети.

Последни публикации

 Позиция на България и активна роля на институциите по Доклада „Драги“ поиска бизнесът на експертна дискусия БГ Бизнес

Позиция на България и активна роля на институциите по Доклада „Драги“ поиска бизнесът на експертна дискусия

Green Transition Forum и БФИЕК събраха представители на правителството и бизнеса за експертен разговор по предложенията в Доклада и перспективите пред българската икономика

Бизнес Видео Подкаст