1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

В тези градове се намират най-добрите заведения

Свят

Посещавали ли сте някое от тях?

Когато пътуваме в друга държава искаме освен в културния живот, да се потопим и в обществения такъв. Затова винаги трябва да сме подготвени с информация за най-посещаваните ресторанти и барове.

Барове, улична храна и изискана кухня

Къде отивате, за да намерите най-добрия бар в света? През последните две поредни години това беше Барселона. Заведението за коктейли Sips, заведение с 33 места, което отвори врати по време на пандемията от Covid, спечели престижната награда за 2023 г. този месец, след като миналогодишната корона взе Speakeasy Paradiso.

Double Chicken Please, Ню Йорк е разположен в долния източен район на Манхатън, този бар е
звезда, която все още изгрява. Там ще намерите коктейли в азиатски стил като популярната #3 (ябълкова ракия, червена боровинка, круша с подправки, джинджифилова бира), пише CNN.

Handshake Speakeasy, Мексико Сити - оживената столица на Мексико има четири места в списъка за най-посещаваните заведения през 2023, а Handshake е в топ три. Той се намира в квартал Colonia Juárez и обещава звездни изживявания.

Connaught Bar, Лондон - един от най-добрите барове в Обединеното кралство се изкачва в класацията. Неговият специалитет? The Dry Martini, в което алкохолът се разбърква в специална чаша и се смесва  с домашно приготвен битер.

Little Red Door, Париж: Любителите влизат в този интересен бар през червена врата в квартал Маре.
Little Red Door е водещ глас в устойчивите бар практики.

Tayēr + Elementary, Лондон: Намира се в Източен Лондон, две атмосфери и вибрации блестят тук. At Elementary е индустриално стилизирано пространство с дълга обща маса за сервиране на сезонни класики. В Tayēr има повече атмосфера на тестова кухня.

Химкок, Осло: Химкок се превежда като „домашно приготвено“. Когато влезете в главната зала, вие
можете да видите дестилерията, която доставя джин, аквавит и водка в кранове за жадните норвежци и
посетителите.

Що се отнася до азиатската улична храна, един японски град има повече щандове за храна на открито от останалата част на страната взети заедно. Ето как Фукуока успя да управлява сцената на ятай (количка за храна) в Япония.

Технологии за пътуване, които правят пътуванията по-сигурни

Технологичните иновации правят пътуването все по-лесно. Вземете устройството за проследяване на багажа, задължителният елемент за опитния пътешественик. Когато колелото на спортиста Грей Барнет за 12 000 долара изчезна между Франция и Южна Каролина, той и баща му го проследиха до летището в Брюксел - където услужлив служител на летището успя да спаси положението.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии