В тази държава дават 10 000 долара за ядене на боровинки

В тази държава дават 10 000 долара за ядене на боровинки

Как да изкарате пари от ядене на плодове

 

Знаете ли, че можете да спечелите голяма сума пари само от ядене на боровинки? Ако това е вашият любим плод и можете да го хапвате за закуска, обяд и вечеря, задължително трябва да участвате в Американското първенство по ядене на боровинки.

Голямото американско първенство по ядене на боровинки

Юли е Националният месец на боровинките и US Highbush Blueberry Council (USHBC), група, която проучва и популяризира консумацията на боровинки, организира два конкурса, за да зарадва феновете на боровинки. Групата ще бъде домакин на първото си състезание по ядене на боровинки в събота на 13 юли. Състезанието ще се проведе на тематично подходящи сини кортове в средата на сезона в Гранд Рапидс, Мичиган.

По време на това събитие може да наблюдават как професионалисти в сферата на хапването се борят за голямата награда и поставят рекорд за най-много боровинки изядени някога. По данни на Forbes, по-рано този юни професионалният състезател по ядене Джеф Еспър печели Световния шампионат по ядене на ягодов сладкиш на Mattituck Lions Club, като изяжда 11 кг. ягодов сладкиш за осем минути. Тъй като състезанието по ядене на боровинки е ново, все още няма поставен рекорд. Един килограм пресни боровинки се състои от около 200 броя, което означава, че победителят трябва да погълне над 1000 боровинки, за да се опита да спечели.

Награден фонд

Всеки на 18 или повече години може да се регистрира онлайн за шанса да изяде най-много боровинки по време на осемминутен сблъсък. В допълнение към славата и изцапаната в лилаво уста, победителят на първо място ще вземе 4000 долара, наградата за второ е 2000 долара, 1250 долара за трето място. 500 долара за четвърто и 250 долара за победителя на пето място.

Онлайн състезание

Може да участвате в състезанието без да се налага да летите до САЩ. Може да покажете любовта си към боровинките онлайн и да спечелите малко пари.

Онлайн състезанието ще продължи през целия юли като предлага 10 000 долара на своя победител. За да се включите, трябва да публикуват видеоклип в социалните мрежи, на който ядете пресни боровинки по свой уникален начин. Трябва да отбележите профила на организаторите както и #blueberrychallenge, за да се включите успешно в състезанието.

Бизнес Видео Подкаст