Тази обитавана от духове къща ще ви плати 20 хил. долара, ако стигнете до края на играта

Свят

Трябва да подпишете отказ от 40 страници, да си измислите безопасна дума и да представите лекарска бележка само за да влезете през вратата

Невъзможно е да издържите в тази къща, която наподобява филма "Убийствен пъзел". Тази атракция в Тенеси се нарича „Имението на Маккейми“. Гостите, които избягат от „екстремната“ къща с духове, ще получат 20 000 долара награда. Към момента никой не е успял. Но защо този подвиг е толкова не възможен?

Преди приключението да започне

Още преди да прекрачите прага на входната врата трябва да подпишете купчина документи. Изискванията сами по себе си са достатъчни, за да ви накарат да се откажете. За да влезете трябва:

  • Да сте на 21 и повече години или на 18-20 с одобрението на родител
  • Писмо от лекаря, в което се посочва, че сте физически и психически добре
  • Основна проверка
  • Да бъдете проверени чрез Facebook, FaceTime или телефон
  • Доказателство за медицинска застраховка
  • Трябва да подпишете подробен отказ от 40 страници
  • Трябва да преминете тест за наркотици в деня на влизането

Колко струва да влезеш?

В къщата могат да влязат определен брой хора всеки уикенд. Няма входна такса, която трябва да платите както при другите подобни атракции, но собственикът приема кучешка храна за своите домашни любимци.

Защо е невъзможно да избягаш от къщата?

При влизането си в къщата ще имате поставени, задачи, които трябва да изпълните. Собственикът приспада по 500 долара от наградата за всяко неуспешно предизвикателство или използване на ругатни.

Маккейми е категоричен, че в имението не се случва нищо странно, въпреки доклада на The Guardian, според който посетителите може да бъдат „вързвани, маскирани и държани под вода, удряни с шамари и принуждавани да ядат собственото си повръщано“ по време на осем часовото преживяване — ако издържат толкова дълго. Маккейми настоява, че това е по-скоро „ментална игра“ между него и състезателите, която той печели с помощта на хипноза.

Някои хора са натоварени със задачата да ядат хлебарки, да бъдат погребани живи, да се борят за оцеляване с трион и много други. The Nashville Scene също споменава змиорки, електрошокови пистолети, пушки за пейнтбол и камшици.Собственикът отдавна изразява опасения относно безопасността на атракцията. В интервю за The Guardian през 2015 г. Маккейми признава, че посетител веднъж е получил инфаркт.

През последното десетилетие имението е домакин на десетки гости всеки уикенд, предизвиквайки ги да издържат осемчасовата „обиколка“. Морски пехотинци и бойци, полицаи и мотористи, водопроводчици и чиновници, домакини и козметици – всички са опитвали, никой не е успял. 

Ако смятате, че това е поредният капан за туристи може да потърсите видеоклипове от преминаването през къщата или да гледате документалния сериал на Netflix. Гледайте на свой риск!

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст