1 USD
1.80527 BGN
Петрол
Bitcoin
$51,209.9

Сода за кучета? Компания пуска на пазара напитка за домашни любимци

Сода за кучета? Компания пуска на пазара напитка за домашни любимци

Напитката е разработена в сътрудничество с ветеринарни лекари и собственици на домашни любимци

Случвало ли ви се е да се наслаждавате на студена, освежаваща газирана напитка и да си помислите: "Иска ми се и моето куче да може да я пие." Е, сега това е възможно, пише USA Today. 

Jones Soda Company обяви, че разширява дейността си в категорията на домашните любимци с пускането на Jones Craft Dog Soda. 

Напитката е "уникално разработена за кучета в сътрудничество с ветеринарни лекари и собственици на кучета", се казва в прессъобщение на компанията, и съдържа изцяло натурални съставки от човешки произход, както и "функционални добавки", които помагат за подобряване на здравето на ставите.

Според компанията напитката може да се използва като лакомство, средство за хидратация или добавка към храната и ще се предлага в три вкуса: пилешко, говеждо и празничен вкус на пуйка и сос.

"Въпреки че вкусовете са специално разработени за вашите кученца, смелите собственици на кучета също могат да я пият", се казва в съобщението на компанията. 

Подобно на содата на компанията, предназначена за хора, бутилките на Jones Craft Dog Soda ще съдържат снимки на домашни любимци, предоставени от потребителите, а бъдещите бутилки ще съдържат и снимки на осиновени кучета, които търсят своя постоянен дом. 

Като част от програмата за лоялност Caps for Gear на компанията, клиентите ще могат да запазват и събират капачки от бутилки за награди, които включват играчки за кучета с марката Jones, каишки и купички за кучета.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии