1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

"Най-заетата русалка в света" получава по 10 хил. долара на час за представления

Свят

Редица известни личности я наемат за представления

 

Жена, която е израснала с ужас от океана, сега е професионална русалка и печели хиляди долари за кратък период от време.

"Най-заетата русалка" в света

Ел Хименес е 34-годишна русалка, родена в Пуерто Рико. Сега тя живее в Маями и изкарва прехраната си като русалка, като казва пред Fox News Digital, че за някои събития може да печели до 10 хил. долара на час

Твърди, че е "най-заетата професионална русалка в света - понякога с три резервации за един ден". 

След като преодолява страха си от водата, Хименес казва, че е трябвало да тренира, за да стане русалка, разказва тя пред британската информационна служба SWNS. 

"Взех тримесечни уроци по плуване, след което продължих да получавам сертификат за гмуркане и сертификат за спасител", каза тя.

"Това беше толкова вдъхновяващо, но и най-страшното преживяване в живота ми", казва тя. 

Хименес разказва пред Fox News Digital, че на повечето русалки се плаща около 300 долара на час, но тя взима от 500 до 10 000 долара в зависимост от събитието и мястото.

Снимка: Instagram/themermaidelle

"Участвам във всякакви събития - от рождени дни, за които получаван минимум 500 долара, до корпоративни събития, резидентни шоута, събития с висок клас и събития с известни личности", казва Хименес, известна като Mermaid Elle в социалните медии.  

След като мечтае да стане изпълнител като възрастен, Хименес основава собствена развлекателна компания през 2016 г. Последните осем години тя прекарва в изпълнения като русалка със силиконова опашка на стойност 5000 долара, съобщава SWNS.

Хименес казва, че трябва да сменя силиконовата опашка на всеки три години.

"Представяла съм се като русалка пред много знаменитости, но по време на изпълнението на Бруно Марс беше толкова вълнуващо, а той просто прави всички толкова щастливи с музиката си."

Хименес каза също, че й отнема около 15 минути, за да влезе в опашката, и още около пет, за да се почувства удобно в нея. Тя има и 30 опашки от плат, които са екологични и изработени от рециклирани материали, но струват по около 500 долара всяка. Освен това тя притежава 10 различни силиконови топа, които също струват по около 500 долара. 

Хименес разказва пред Fox News Digital, че е водила курс за напреднали за русалки, сертифициран от Професионалната асоциация на инструкторите по гмуркане, когато тя и другите обучаващи се русалки чули някой да вика за помощ край остров Каталина в Калифорния.

Русалките успяват да помогнат на нуждаещия се мъж благодарение на перките си, а Хименес каза, че е "невероятно" да знае, че група русалки могат да спасят гмуркач.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии