1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Работа и финанси - какво да правим и какво не при ретрограден Меркурий и слънчево затъмнение (ВИДЕО)

Работа и финанси - какво да правим и какво не при ретрограден Меркурий и слънчево затъмнение (ВИДЕО)

Няколко съвета за това как да останем финансово стабилни в този период

 

На 8 април Северна Америка ще стане свидетел на рядко астрономическо явление: пълно слънчево затъмнение, което няма да се случи през следващите две години. Започвайки над Тихия океан, това небесно събитие ще прекоси Мексико, Съединените щати и Канада, хвърляйки Земята в мрак за 4 минути и 28 секунди при най-дългата си продължителност. Докато хората в САЩ са развълнувани да станат свидетели на грандиозното небесно събитие, повечето искат да знаят дали тази промяна в подреждането на планетите, дължаща се на слънчевото затъмнение, оказва влияние върху живота на хората.

В съответствие с Овен, първият знак на зодиака, това пълно слънчево затъмнение символизира ново начало и трансформиращи енергии. Астролозите подчертават значението му за подтикването на хората да прегърнат промяната и да се впуснат в смели начинания, водени от увереността и смелостта на Овен. 

Снимка: Istock.com
Влияние на ретрограден Меркурий

Тъй като пълното слънчево затъмнение през 2024 г. съвпада с ретроградния Меркурий, този период може да донесе предизвикателства в комуникацията, пътуването и технологиите. Доклад на E!News казва, че астролозите предупреждават хората да не взимат импулсивни решения и съветват да имаме повече търпение. 

Важни съвети

Това е страхотно време да продължите оттам, откъдето сте спрели, със стари приятели и проекти, които са ви скъпи. Също така е идеално време за водене на дневник, размисъл, медитация и преоткриване на себе си. Докато порталът за затъмнение усилва тези научавания, той също така помага за изцелението на тези устойчиви модели.

Меркурий е планетата на комуникацията и мрежите. Да останете скромни във вашите взаимодействия и да общувате с яснота може да бъде вашият лайфхак този сезон. Действайте дипломатично.

Да наблюдавате финансите си като ястреб може да бъде полезно в тази период. Оставете парите си намира и не харчете извън необходимите неща до края на април. Сега не е време да си угаждате, пише Vogue India. 

В професионалната сфера объркването и неразбирането могат да попречат на напредъка. Бъдете бдителни, отложете новите начинания и се концентрирайте върху преразглеждането на съществуващите планове. Довършете започнати задачи и оставени във времето нещо, които може да ви бъдат полезни. 

  • Бъдете гъвкави по отношение на работните задачи и крайните дати.
  • Прегледайте внимателно банковите извлечения и разписките. Ако отговаряте за финансите на офиса, не забравяйте да проверите всичко три пъти, като внимавате за грешки.
  • Дръжте пари в брой в случай, че електронните системи за плащане не работят.

Какво да не правите

Овенът е първото дете на зодиака и се управлява от Марс. Създаването на пространство за егото може да дойде естествено, но няма да пожъне големи успехи. Има тънка граница между това да знаеш своята стойност и да бъдеш заслепен от фалшиво чувство за себе си.

Избягвайте изблици, ярост на пътя, агресия и всякакви други форми на себеизразяване, за които може да съжалявате пет минути по-късно. Не забравяйте, че всеки преминава през това по свой начин, независимо дали го осъзнава или не. Добротата никога не е наранявала никого.

През целия април не подписвайте договори и важни документи. Не водете разговори за увеличаване на заплатата, няма да имат успех.  

Не се конфронтирайте с работодател, колега или бизнес партньор. Вероятно така или иначе няма да разберете мнението им точно сега и може да кажете нещо, за което ще съжалявате.

Хората са изключително нестабилни по време на ретрограден Меркурий и затъмнения, така че могат да отменят или отложат покупките за по-късна дата.

Тук може да гледате затъмнението на живо!

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии