1 USD
1.85739 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,825.3

Гладна мечка изяде 60 кексчета от гаража на пекарна

Свят

Служителите опитали, но не могли да изгонят четириногия крадец

Гладна черна мечка нахлу в гаража на пекарна в Кънектикът, изплаши няколко служители и си изяде 60 кексчета, преди да си тръгне.

Работниците от Taste by Spellbound в град Ейвън товареха торти във ван за доставка, когато се появи мечката. Държавната агенция за околната среда казва, че 1000 и 1200 черни мечки живеят в Кънектикът, като миналата година са били наблюдавани в 158 от 169-те малки и големи градове в щата.

Собственичката на пекарната Мириам Стивънс написа в публикация в Instagram, че е чула служителката Морийн Уилямс да крещи, че в гаража има мечка.

„Тя изтича в кухнята възможно най-бързо и затръшна вратата и я задържа здраво. След това мечката премести един от нашите хладилники пред вратата“, написа Уилямс. „Всички бяхме зашеметени за секунда, опитвайки се да разберем какво да правим, докато тя държеше вратата затворена.“

Уилямс каза пред телевизионната станция WTNH, че е извикала, за да изплаши мечката, но тя се отдръпнала след което се е върнала три пъти.

Видеозапис от камери за наблюдение, получен от WTNH, показва работници в пекарна, които обикалят отстрани на сградата, за да се опитат да изплашат мечката, но след това бягат, защото тя е тръгвала към тях.

На видеото се вижда как мечката влачи контейнер с кексчета от гаража на паркинга. Стивънс каза, че мечката е изяла 60 кексчета.

Един пекар най-накрая накарал мечката да си тръгне, като натиснал клаксон на кола.

Четириногият крадец беше изчезнал, когато пристигнаха полицаи и служители от Министерството на енергетиката и опазването на околната среда в Кънектикът.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии