1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Без купи и медали: Датска състезателка по конна езда е по-богата от Меси и Роналдо

Без купи и медали: Датска състезателка по конна езда е по-богата от Меси и Роналдо

Лео Меси напълни сметките за четири живота напред и осигури спокоен и безгрижен живот на цялото родословно дърво до десето коляно

Анна Каспързак се занимава с конна езда. Никога не е печелила медали от най-големите състезания, но въпреки това се радва на безгрижен и охолен живот. Анна притежава цели 1,4 млрд. долара и е един от най-богатите спортисти в света.

Снимка: Instagram/Anna Kaspurzak

Преди две години Кристиано Роналдо стана първият футболист, спечелил милиард долара в кариерата си - от заплати в клубовете, в които играе, реклами и бизнеса си с хотели. Но парите никога не са достатъчно. Към вече препълнените сметки ще бъдат добавени около 420 млн. долара, които ще му бъдат изплатени от саудитския клуб „Ал-Насър“.

А Лео Меси напълни сметките за четири живота напред и осигури спокоен и безгрижен живот на цялото родословно дърво до десето коляно. Според Forbes той притежава 600 млн. долара.

Това дуо е неоспоримо в магията, която създава на терена, но и в неповторимите си приходи. Ще бъде трудно за някой във футболния свят да надмине това, което тези двамата са направили във всички области, но една датска спортистка е по-богата и от двамата!

Анна Каспързак има огромна сума в банката, но най-малката част от нея идва от спорт. Заедно с майка си Хани, тя е собственик на световноизвестната марка маратонки Ecco, която се продава в над 90 страни. Компанията е основана от нейния дядо Карл Тузбуй.

Анна прекарва по-голямата част от времето си в датския град Храдеслев. Там има изграден собствен тренировъчен полигон, а непосредствено до него е коневъдна ферма.

В кариерата си тя печели медали в юношеските категории и сребро от Европейско първенство в отборната надпревара, участва и на Олимпийските игри в Лондон и Рио де Жанейро. Голямото й желание е да изнесе концерт в Париж през 2024 г. и се подготвя за това във фермата си в компанията на тези благородни същества.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии