1 USD
1.80527 BGN
Петрол
Bitcoin
$51,209.9

Какво е тайно пътуване и как се осъществява?

Какво е тайно пътуване и как се осъществява?

Страната ни има огромен потенциал в туризма, но не умеем да се презентираме, смята Габи Терзиева

Какво е тайно пътуване? Това е нещо ново за България, но Габи Терзиева е първата у нас, която го популяризира. Тя е млада, амбициозна, обожава да язди и да пътува. Нейният авантюристичен дух я кара да създаде Bronco, сайт за тайни пътувания

"Желаещите избират място за настаняване само по снимка, без да знаят къде се намира точно. Преди пътуването получават писмо с насоки накъде трябва да пътуват и маршрут. Разбират къде отиват, чак когато пристигнат", разказва Габи в Бизнес Видео Подкаста на businessnovinite.bg.

Тя споделя, че идеята за създаването на такъв тип пътувания в по-дълбок смисъл е да те накарат да се върнеш към самия себе си, към корените си. 

"Българинът е недоверчив, но в същото време все повече търси по-различното. В началото клиентите ни бяха скептични. Затова изпробвахме тайните пътувания върху наши приятели. След това от уста на уста нещата започнаха да се разрастват. Вече имаме много клиенти. Всичко опира до доверие. Сега обмисляме как да направим тайни пътувания и в чужбина", разказа Габи Терзиева.

По думите й България в момента е добра среда за бизнес. Много млади българи се връщат от чужбина, увеличават се чуждите инвестиции. Мисля, че всеки, който има идея за бизнес има поле за изява, казва тя. 

"Страната ни има огромен потенциал за развитие на туризма, но ние не се възползваме от това. Другите държави се презентират чудесно и показват най-доброто от себе си. Ние ако покажем най-доброто, може да влезем в топ 3 най-посещавани държави в света. Проблемът ни е, че ние не умеем да се презентираме добре", категорична е Габи.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии