1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Payhawk показаха новите тенис екипи на Григор Димитров (ВИДЕО+СНИМКИ)

Payhawk показаха новите тенис екипи на Григор Димитров (ВИДЕО+СНИМКИ)

Payhawk е първата компания еднорог в България

 

Payhawk показаха новите тенис екипи на Григор Димитров с логото на компанията, след като обявиха сделка с играча. 

Като част от договора за спонсорство тенис екипът на Григор ще включва логото на Payhawk, а той ще участва в различни финансови събития, организирани в синхрон с календарите на ATP и ITF. 

От компанията обявиха в LinkedIn, че са развълнувани да видят новите тениски още тази седмица на корта в Мадрид. 

Партньорството между Григор Димитров и Payhawk идва естествено, защото и двете имена започват пътя си от България, за да достигнат до глобални успехи.

Григор е първият български тенисист, спечелил титла от та, който продължава да отбелязва успехи на глобалната сцена, а Payhawk са първата компания-еднорог в страната с оценка на 1 млрд. долара, която вече има офиси в 8 държави по света.

Payhawk е първата компания еднорог, основана от българите Христо Борисов, Бойко Караджов и Константин Дженгозов. Тя работи в сферата на финтех по решения за управление на разходите за местни и международни компании в над 32 държави да бъдат максимално ефективни и да контролират разходите в голям мащаб. С офиси в София, Лондон, Берлин, Барселона, Париж, Амстердам, Вилнюс и Ню Йорк, клиентите на Payhawk включват водещи имена като Discordia, Speedy, Decathlon, Chaos Group, HRS и Quantive.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии