1 USD
1.80029 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,873.9

Хората, които променят и историите, които се помнят (ВИДЕО)

Хората, които променят и историите, които се помнят (ВИДЕО)

Екипът на ви разказва за създаването и пътя на успешните компании в България

 

В светлите празнични дни екипът ни реши да ви покаже няколко наистина вълнуващи истории на компании и да ви срещне с хората, които стоят зад тях

С предприемачите, които са рискували, за да създадат бизнеса си и да се превърнат в успешни лидери не само в България. Техните имена са вече известни, а продуктите им са признати по света.

Снимка: Евгений Милов

Вдъхновени от тях, ние ви предаваме емоциите и най-вече се надяваме да ви мотивираме, защото няма невъзможни неща. И хората в нашите Корпоративни истории го показват!   

Традициите са онова, което ни напомнят откъде сме тръгнали и накъде отиваме. През 1845 г. Елиас Бакаловиц отваря малък магазин за стъкло в центъра на Виена.

Снимка: Bakalowits

От тогава до днес шест различни поколения управляват и развиват дизайните на семейството на характерните за епохата полилеи, пренасяйки ги в настоящетоТалантът на дизайнерите ги прави официален доставчик на императорския двор в Австро-Унгарската империя.  

Една от най-впечатляващите истории, които правят марката устойчива на пазара е поканата да реставрират осветлението на двореца Neuehofburg след разрущителните действия от Втората световна война.

176 години! Толкова отнема на семейството да стъпи официално и на българския пазар, след като няколко от моделите на компанията в миналото стават част от сградата на бившия Партиен дом преди години 

Снимка: Евгений Милов

Най-силните черти на марката Bakalowits e, че са доста адаптивни. В самото семейство има една лека конкуренция между новото и старото поколение, и основната разлика е в това, че младите изработват неща, които клиентите търсят“, казва Богдан Георгиев, мениджър на Advance International.   

Той представлява марката в България и изтъква колко важни са знанията, опитът и качеството за развитието на един бизнес.   

В това се е убедил вече и младият предприемач Красимир Коцев, който създава компания, която е сред най-иновативните в сферата си - тази на киберсигурността.

Снимка: Евгений Милов

SoCyber няма как да се похвали с дългогодишни традиции, но  начинът, по който работи екипът, доказва, че дори и нов, един бизнес може да се превърне в модел за качество.

Страстта на Красимир към етичното хакерство и киберсигурността поставят началото на бизнеса му преди 5 години. Той стартира само с капитал от 1000 евро.

За мен предприемачеството беше естественият ход. И все пак е добре да помислиш два пътипреди да превърнеш хобито си в бизнес”, споделя той

Снимка: Евгений Милов
За информационната сигурност на бизнеса работи мотивиран екип, а Красимир Коцев е щастливче е избрал най-верния път във времето 

Ако случайно обаче не го откриете в офиса му, то е защото обикаля страната ни и Стария континент с мотора си в търсене на още по-вълнуващи приключения.

Не пропускайте и новите епизоди на Корпоративни истории в businessnovinite.bg, в които ще ви показваме успехите на компаниите и техните основатели.  

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии