1 USD
1.83594 BGN
Петрол
Bitcoin
$65,653.5

Американска компания придоби българската Dreamix (ВИДЕО+СНИМКИ)

Американска компания придоби българската Dreamix (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тръгнала от малък апартамент в Студентски град днес Dreamix разполага с креативно офис пространство

Synechron, глобална консултантска компания за дигитална трансформация на финансови и технологични организации, обяви, че придобива Dreamix, компания за разработка на персонализиран софтуер, основана през 2006.

Dreamix, с основен офис в София, България, е компания за разработка на цялостни софтуерни приложения и дигитални продукти. Грижи се за нуждите на широк набор от глобално признати корпоративни клиенти в индустрии като авиация, транспорт, RegTech, FinTech, ESG и здравеопазване. Придобиването беше финализирано на 26 Март 2024г.

В офиса на Dreamix

Тръгнала от малък апартамент в Студентски град днес Dreamix разполага с креативно офис пространство, в което работят близо 300 души, а компанията е сред най-успешните и бързорастящи в IT сектора и вече оставя своя ярък отпечатък в индустрията. 

От bTV Бизнес Новините ви разказваме историята на Dreamix във ВИДЕОТО:

Обединението на двете компании позволява да съчетаят усилията си за създаване и успешно предлагане на първокласни, модерни бизнес решения за своите клиенти, с фокус върху индивидуалните бизнес нужди на всеки клиент. Това обединение също позволява на Synechron да продължава да развива аутсорсинг услугите си заедно с Dreamix, тъй като България остава един от лидерите в създаването на дигитални продукти в европейския регион. Technology Holdings беше финансов съветник на Dreamix за сключване на сделката.

“Гордеем се, че сме част от престижния и уважаван глобален екип на Synechron. С ентусиазъм обединяваме сили в това ново партньорство и заедно с мотивираните си екипи и общи умения, за да предлагаме услуги от най-високо качество на широк набор от корпоративни клиенти”, казва Стоян Митов, главен изпълнителен директор на Dreamix. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии