Разходи, които богатите милениали никога няма да премахнат от бюджета си

Разходи, които богатите милениали никога няма да премахнат от бюджета си

Защо това поколение държи толкова много на тези неща?

 

Когато става въпрос за харчене, важно е да се откажете от някои луксове в името на планирането за бъдещето. Но има определени разходи, които богатите милениали никога няма да премахнат от бюджетите си. Независимо дали по здравословни причини или лична естетика, има някои неща, които те отказват да променят.

Абонаменти за фитнес зали от висок клас и лични треньори

„От моя опит, богатите милениали дават приоритет на здравето и фитнеса, инвестирайки в ексклузивни членства във фитнес зали и лични треньори“, каза Джъстин Годур, финансов съветник и основател на Capital Max.

„Те ценят персонализираните фитнес планове и луксозните удобства, предлагани от фитнес залите от висок клас, които осигуряват не само символ на статус, но и персонализиран подход към тяхното благосъстояние.“, добавя той, цитиран от gobankingrates.

Много заможни милениали инвестират сериозно в премиум фитнес членства и са напълно обсебени от тях. Това не са типичните абонаменти за фитнес зали, а по-скоро достъп до изключителни фитнес клубове, бутикови студиа и специализирани уелнес програми, казва Джошуа Кац, основател на Universal Tax Professionals.

Тези премиум членства предлагат повече от просто място за тренировка; те осигуряват общност, символ на статус и достъп до най-модерна фитнес технология и персонализирано обучение.

Премиум автомобилна и здравна застраховка

„Въпреки наличието на по-евтини опции, забелязах, че богатите милениали често избират по-скъпи автомобилни застрахователни полици“, каза Джъстин Годур. Те оценяват широкото покритие и спокойствието, което предлагат премиум полиците, осигурявайки защита срещу потенциални рискове.

Той отбеляза, че това е особено вярно за тези, които притежават превозни средства с висока стойност, където пълната застраховка е необходимост.

„Застраховката за луксозни автомобили често се счита за неподлежаща на договаряне“, обясни Джон Ф. Пейс, CPA и данъчен мениджър за CPA на Pace & Associates. Въпреки че са здрави, те ценят първокласното покритие за спокойствие и достъп до най-доброто здравеопазване.

Луксозни пътувания

„Когато става въпрос за пътуване, богатите милениали не се задоволяват с обикновеното“, каза Годур. Те са готови да харчат за луксозни пътувания, като частни самолети, петзвездни хотели и индивидуални маршрути за пътуване.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст