1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Защо кралското семейство не може да яде миди и спагети?

Защо кралското семейство не може да яде миди и спагети?

Наред с всички забрани членовете на семейството не може и да си правят селфита

В някои отношения има смисъл кралското семейство да следва строги правила. Например, вземете докладваното ограничение за забрана на селфита. От една страна, всички правят селфита и защо и Кейт Мидълтън да не качи новата си прическа в Instagram. От друга страна обаче, това е семейство, което трябва да представлява културните и благороднически ценности на Англия, така че наистина ли искаме да видим кралските особи да публикуват селфита от различни места?

Има обаче някои кралски ограничения, които изглеждат почти невъзможни за спазване. Според интервю в Telegraph с бивш дворцов готвач Дарън Макгрейди, като станете принцеса можете да целунете въглехидратите за сбогом.

Макгрейди каза пред изданието, че когато става въпрос за забрана за ядене на определени храни на обществени места, като миди и гъши дроб, ограничението съществува, защото те са твърде „рискови“. Докато някои членове на семейството не спазват стриктно това правило, то всъщност е превантивна мярка, за да се гарантира, че никой няма да се сблъска с неприятен случай на хранително отравяне.

Но тогава Макгрейди, който беше главен готвач в Бъкингамския дворец от 1982 до 1993 г., хвърли тази бомба: „Без картофи, ориз или паста за вечеря.“ Сега напълно разбирам защо Меган Маркъл не можа да се справи с напрежението. Без паста?! 

За щастие, Макгрейди уточнява, че това правило е по-скоро за това какво да се сервира, когато кралицата  вечеряла със семейството.

А Yahoo Sport ни припомня и клип от участието на Камила в MasterChef Australia, когато тя беше попитана какво липсва на кралската маса. „Мразя да казвам това, но чесънът. Чесънът е не-не.“ Това също би било трудно за следване.

Въпреки че очевидно не всички следват стриктното правило без паста, без чесън. Любимата храна на принц Джордж всъщност е паста карбонара.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии