Сет Роугън предлага да останете в неговото Airbnb за $42 (СНИМКИ)

Блясък

Тази резервация е малко по-различна от останалите в Airbnb, защото ви осигурява не просто нощувка

Колко пари бихте платили, за да прекарате нощта с актьора Сет Роугън? Цената може да е по-достъпна, отколкото си мислите.

Снимка: Airbnb

Само за 42 долара на вечер феновете могат да резервират нощувка чрез Airbnb в творческото убежище, където комикът прави керамични приспособления за своята компания за канабис и стоки за дома, Houseplant.

Тази резервация е малко по-различна от останалите в Airbnb, защото ви осигурява не просто нощувка.

Гостите ще могат да прекарат времето си със самият Роугън, където заедно ще правят керамични съдове и ще получат съвети и трикове на начинаещи артисти, както и копие от все още неиздадения Vinyl Box Set Vol. 2.

Като част от партньорството си с Роугън, Airbnb ще дари средства на неговата фондация Hilarity for Charity, която подкрепя семейства, засегнати от болестта на Алцхаймер.

Роугън създава организацията с нестопанска цел със съпругата си Лорън Милър-Роген през 2012 г. и през следващите години успяват да съберат над 17 млн. долара. Двойката има специално отношение към борбата с болестта на Алцхаймер, тъй като майката на жена Лорън почина от болестта през 2020 г.

„Придадоха смисъл и цел на огромната загуба в живота ми“, каза Милър-Роген пред Us Weekly за Hilarity for Charity.

Първите резервации са активни от 7 февруари в 10:00 ч., а следващите на 15,16 и 17 февруари. Ще бъдат избрани само три резервации за гости, всяка за една нощувка.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст