1 USD
1.88514 BGN
Петрол
83.63 $/барел
Bitcoin
$16,548.9

С 8 "квартала" на борда: Най-големият круизен кораб излиза в открити води през 2024 г.

Блясък

Icon of the Seas ще отплава с едноседмични круизи до Карибите

Royal Caribbean публикува подробности за нов клас круизни кораби, които ще бъдат дори по-големи от класа Oasis. Icon of the Seas ще дебютира в началото на 2024 г. като най-големият круизен кораб в света със своите повече от 250 000 тона.

Icon of the Seas ще отплава с едноседмични круизи до Карибите от световната столица на круизите - пристанището в Маями. Круизите на този нов кораб са отворени за резервации от 25 октомври 2022 г.

Icon of the Seas ще бъде първата по рода си комбинация от най-доброто от всяка ваканция в туристическата индустрия. От уединението на плажа до бягството в курорта и приключението в тематичния парк, с Icon всяко семейство и авантюрист могат да изживеят своята версия на най-добрата семейна ваканция.

Royal Caribbean вдигна още повече летвата с всеки един от характерните си „квартали“ на борда. По-величествената Royal Promenade разполага с първата си гледка към океана от пода до тавана, плюс повече от 15 ресторанта, кафенета, барове и салони.

По-пищният и по-оживен Сентръл парк има стотици начини за хранене и забавление. Най-големият апартаментен квартал е разположен върху три луксозни палуби, предлагащи многоетажна слънчева тераса.

И разбира се The Grovе, „кварталът“ който има частен басейн, джакузи и трапезария, както и двуетажна крайбрежна кухня.

Още завръщащи се фаворити включват изживявания като мини голф, скално катерене на и най-голямата ледена арена на кораба. Разбира се не липсват и места за хранене като италиански ресторант Giovanni's Italian Kitchen & Wine Bar, намиращ се  на Royal Promenade и Asian- вдъхновен Izumi в Сентръл Парк.

Royal Caribbean се фокусира върху изживяванията, които карат коръбът да оживява 24 часа в денонощието в 8 квартала. Всяко място само по себе си е дестинация, изпълнена с набор от преживявания, забавления на живо и начини да хапнете и да пийнете, така че всеки да може да създава спомени по свой си начин всеки ден.

Снимка: Royal Caribbean

С 28 начина за престой, дори стаите са внимателно проектирани за всеки тип турист. Предлагат се единични стаи, с повече възможности за избор или гледка към океана.

Има нови оформления, направени за семейства от трима, четирима, петима и повече, като Family Infinite Balcony и Surfside Family Suite – с детски ниши, скрити далеч от възрастните – и триетажната Ultimate Family Townhouse, цял пентхаус, със собствен бяла ограда и пощенска кутия.

Icon of the Seas ще отплава на едноседмични източни и западни карибски ваканции от Маями. Всеки круиз ще посети най-високо оценената частна островна дестинация на Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay, Бахамските острови.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Ford спира производството на суперавтомобил за 500 хил. долара

Coldplay
+5

Галерии