С 8 "квартала" на борда: Най-големият круизен кораб излиза в открити води през 2024 г.

Блясък

Icon of the Seas ще отплава с едноседмични круизи до Карибите

Royal Caribbean публикува подробности за нов клас круизни кораби, които ще бъдат дори по-големи от класа Oasis. Icon of the Seas ще дебютира в началото на 2024 г. като най-големият круизен кораб в света със своите повече от 250 000 тона.

Icon of the Seas ще отплава с едноседмични круизи до Карибите от световната столица на круизите - пристанището в Маями. Круизите на този нов кораб са отворени за резервации от 25 октомври 2022 г.

Icon of the Seas ще бъде първата по рода си комбинация от най-доброто от всяка ваканция в туристическата индустрия. От уединението на плажа до бягството в курорта и приключението в тематичния парк, с Icon всяко семейство и авантюрист могат да изживеят своята версия на най-добрата семейна ваканция.

Royal Caribbean вдигна още повече летвата с всеки един от характерните си „квартали“ на борда. По-величествената Royal Promenade разполага с първата си гледка към океана от пода до тавана, плюс повече от 15 ресторанта, кафенета, барове и салони.

По-пищният и по-оживен Сентръл парк има стотици начини за хранене и забавление. Най-големият апартаментен квартал е разположен върху три луксозни палуби, предлагащи многоетажна слънчева тераса.

И разбира се The Grovе, „кварталът“ който има частен басейн, джакузи и трапезария, както и двуетажна крайбрежна кухня.

Още завръщащи се фаворити включват изживявания като мини голф, скално катерене на и най-голямата ледена арена на кораба. Разбира се не липсват и места за хранене като италиански ресторант Giovanni's Italian Kitchen & Wine Bar, намиращ се  на Royal Promenade и Asian- вдъхновен Izumi в Сентръл Парк.

Royal Caribbean се фокусира върху изживяванията, които карат коръбът да оживява 24 часа в денонощието в 8 квартала. Всяко място само по себе си е дестинация, изпълнена с набор от преживявания, забавления на живо и начини да хапнете и да пийнете, така че всеки да може да създава спомени по свой си начин всеки ден.

Снимка: Royal Caribbean

С 28 начина за престой, дори стаите са внимателно проектирани за всеки тип турист. Предлагат се единични стаи, с повече възможности за избор или гледка към океана.

Има нови оформления, направени за семейства от трима, четирима, петима и повече, като Family Infinite Balcony и Surfside Family Suite – с детски ниши, скрити далеч от възрастните – и триетажната Ultimate Family Townhouse, цял пентхаус, със собствен бяла ограда и пощенска кутия.

Icon of the Seas ще отплава на едноседмични източни и западни карибски ваканции от Маями. Всеки круиз ще посети най-високо оценената частна островна дестинация на Royal Caribbean, Perfect Day at CocoCay, Бахамските острови.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст