„Моят мъж милионер похарчи 56 хил. паунда за рождения ми ден. Получих ново лице за 15 хил.”

„Моят мъж милионер похарчи 56 хил. паунда за рождения ми ден. Получих ново лице за 15 хил.”

26-годишната инфлуенсърка разкрива бюджета за рождения си ден

 

Богата домакиня разкри, че съпругът ѝ милионер е похарчил над 56 000 паунда за рождения ѝ ден.

26-годишната Соуди Ал Надак, родом от Съсекс, се запознава със съпруга си бизнесмена Джамал Ал Надак, 32, докато и двамата учат в университета в Дубай, казва The Sun.

Те са заедно от седем години и са женени през последните три.

Създателката на съдържание няма работа на пълен работен ден и вместо това прекарва времето си, показвайки охолния си начин на живот в бляскавия инфлуенсърски град Дубай в социалните медии. В скорошен клип тя разкри какво е получила от съпруга си за рождения си ден, оставяйки мнозина напълно зашеметени.

Соуди казва, че Джамал я е завел на пазар в Miu Miu, където тя не само се сдобива с великолепна чанта от луксозната дизайнерска марка, но и с луксозни екстри на стойност 11 737 паунда.

Снимка: Соуди Ал Надак/ Instagram

По думи на Сауди, тя е получила и възможност от съпруга си да пазарува в Hermes, за да запаси и своя гардероб. Тя не само получава зашеметяващ чифт от емблематичните сандали Oran, които струват 610 паунда, но тя твърди, че в крайна сметка е получила насълзяваща очите сметка от 27 388 паунда.

Освен това Соуди твърди, че двамата са мъжа ѝ са били на луксозна вечеря, на която е поръчала голяма чиния паста. Общо сметката възлиза на 1017 паунда.

В допълнение към покупките на храна и дизайнери, Соуди разкри, че Джамал пръска парите и за козметични процедури. Тя получава спа пътуване на стойност 782 паунда, където получила стилен, цветен акрилен маникюр. Джамал също подарил филър за цялото лице на инфлуенсърката на стойност 15 650 паунда.

Така подаръците стигат стойност от 56 574 паунда.

Бизнес Видео Подкаст