1 USD
1.85739 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,825.3

„Той купува само 24-каратово злато": Домакиня разкри колко е трудно да си с милионер

Блясък

Тя носи костюм от новия бранд на българската бизнес дама Миглена Каканашева-Мегз, която се премести в Дубай след като НАП я подгони за укриване на данъци

Домакиня от Дубай разкри „най-лошите неща“ в брака с милионер, които очевидно включват огромни трудности, като това да имаш „твърде много храна“ и винаги „да летиш в първа класа“.

На една от снимките тя носи костюм от новия бранд на българската бизнес дама Миглена Каканашева-Мегз, която се премести в Дубай след като НАП я подгони укриване на данъци. 

Става въпрос за този костюм:

Видеоклиповете на нейните привидно трудни дни натрупват милиони гледания, докато хората я обвиняват, че се оплаква от „проблеми“, за които другите могат само да мечтаят.

23-годишната Линда Андраде, родена в Йордания, е омъжена за супер богат, живеещ в Дубай валутен и крипто търговец на име Рики Андраде, за когото се омъжила, когато била само на 19 години, съобщи Baltimore Post Examiner.

Самопровъзгласилата се „Истинска домакиня от Дубай“ тя често споделя видеоклипове, с тъмната страна на това да бъдеш жена на магнат в Близкия изток. По нейни думи някои от недостатъците на този охолен начин на живот включват никога да не шофира, само да лети в първа класа и никога да не е с ограничен бюджет.

„Той купува само 24-каратово злато всеки път, когато се караме“, се оплака тя.

Друга честа трудност, за която споделя, е че съпругът ѝ винаги купува много храна и тя не може да поддържа добра форма.

Андраде е израснал в апартамент с една спалня в САЩ с още шестима членове на семейството. Андраде каза, че постоянно се „страхува да не бъде ограбена“ или други жени да откраднат сродната й душа.

В друг пост тя се оплаква, че е „уморена“ от цялото пътуване, докато клип показва съпруга й да се весели на джет.

„Имам всички най-добри преживявания с моя милионер… Обичам го“, написа благодарното момиче в пост.

Въпреки че има богата съпруга, Андраде е нещо повече от бонбон: предприемач от 16-годишна възраст, тя е започнала множество бизнеси и в момента притежава спа център, който е специализиран в замразяването на мазнини. Също така е успешен организатор на събития, организирайки вечери за известни личности като Стив Возняк, например.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии