1 USD
1.80311 BGN
Петрол
Bitcoin
$28,578.7

Украса на Dior и Prada - Коледа с вкус на лукс

Блясък

Тези орнаменти за стотици левове са наистина красиви

Коледа идва и ако сте в настроение да украсите дома си с някои луксозни коледни украси, има наистина много орнаменти от висок клас, от които да избирате, за да създадете стилен дизайн. Те са скъпи, но и много красиви. Заслужават вниманието ни, дори само да им се порадваме отдалеч, пише hellomagazine.com.

Най-добрата луксозна коледна украса

LED фенерът със зимна сцена е като бижу. Коледната украса на Swarovski струва 680 паунда или около 1400 лева.

Пазарска чанта Selfridges струва едва 16 паунда, но пък е наистина ефектна. Тя представлява стъклена украса за коледно дърво. Вече можете да добавите емблематичната чанта на Selfridges към вашата коледна елха и тя ще бъде перфектният подарък за любителите на пазаруването.

Търсите изтънчена украса за дърво, която да подхожда на всяка празнична естетика? Този подарък на Wedgwood е много подходяща опция. Цената му е 45 паунда.

Този комплект стъклени коледни топки на Prada е истински хит сред луксозните украси. Цената му е 380 паунда или около 800 лева.

Коледният венец също може да бъде скъп. Този на Джон Луис струва 40 паунда или 100 лева. Венецът е вечна коледна украса, а този дизайн с бор и имел е наистина красив.

Луксозната марка Dior също има своите украшения за елха. Комплект от 4 коледни топки с изключителен дизайн струват 500 паунда или 1200 лева.

Магазин Harrods радва клиентите си с уникален елен за елха. Цената е баснословна- 1159 паунда или около 2400 лева. Еленът е направен от стъкло и смола и е символ на елегатност и лукс.

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Домбровскис: Жизненоважно е България да не се разколебава по пътя към еврото

Coldplay
+6

Галерии