1 USD
1.80194 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,242.0

Компания предлага 2500 долара да гледате 25 коледни филма за 25 дни

Компания предлага 2500 долара да гледате 25 коледни филма за 25 дни

Официалното наименование на длъжността е „Началник на настроението“

За някои коледните филми са удоволствие, за други истинско наказание. Точно поради тази причина една компания предложи прилично заплащане, за да го направите вместо тях. От „Елф“ и „Наистина любов“, до „Клаус“ и „Сам вкъщи“, има голям избор от фантастични филми, които да гледате през този празничен сезон.

И CableTV просто иска да гледате 25 от тях за период от 25 дни.

В замяна компанията ще ви плати впечатляващите 2500 долара, както и ще ви даде годишни абонаменти за седем от най-добрите сайтове за стрийминг, така че да имате достъп да гледате любимите празнични предавания на хората. Ще получите абонаменти за Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ и Hallmark Movies Now.

Официалното наименование на длъжността е „Началник на настроението“.

След като ги изгледа, CableTV иска късметлията да оцени филмите въз основа на факторите: носталгия, стоплящ сърцето разказ и цялостно празнично настроение.

В допълнение към това компанията иска да научи кои платформи за стрийминг са най-удобни за потребителя, предлагат добра селекция от ваканционни филми и дали срещнете проблеми по време на вашите филмови маратони.

Но какви филми се очаква да гледате?

Изборът е изцяло ваш! Но CableTV дава няколко предложения на уебсайта си, за да ви помогне да започнете, ако се борите за вдъхновение. По отношение на това кой може да кандидатства за ролята на „Началник на настроението“, трябва да сте на възраст над 18 години и да сте жител на САЩ.

Други компании също са плащали на хора да гледат филми, като FinanceBuzz е предложил 1000 долара, за да гледа целия франчайз „Бързи и яростни“ по-рано тази година.

Фирмата искаше някой да помогне за „оценка на автомобилните щети във всичките 10 филма“ вероятно сумата е била милиони.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии