1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Колко деца има Мъск и от кои жени са?

Блясък

Семейството на милиардера продължава да расте

Семейството на Илон Мъск продължава да расте. В рамките на две десетилетия основателят на Tesla стана баща на 10 деца от три жени. Първото му дете е родено през 2002 г., а последното през 2021 г.

Запознайте се с децата и жените на Мъск:

Невада Александър Мъск

След като се ожениха през януари 2000 г., Мъск и канадската писателка Джъстин Уилсън посрещнаха сина си Невада Александър Мъск през 2002 г. Невада почина от синдром на внезапна детска смърт, или SIDS, само на 10 седмици, пише people.com.

Грифин и Вивиан Мъск

След като загубиха първородното си дете, Мъск и Уилсън се обърнаха към ин витро оплождане, за да увеличат семейството си. Тя роди близнаците Грифин и Вивиан Мъск през април 2004 г. Грифин и Вивиан сега са на 18.

Вивиан стана транссексуална през юни 2022 г., когато подаде молба да промени първото си име и да вземе фамилното име на майка си.

В документацията се посочва причината като „полова идентичност и фактът, че вече не живея или не желая да бъда свързан с биологичния си баща по какъвто и да е начин“.

Кай, Саксон и Дамян Мъск

Бившата двойка също използва ин витро оплождане, за да посрещне тризнаците Кай, Саксън и Дамян през януари 2006 г. Триото сега е на 16.

Мъск и Уилсън се разведоха през 2008 г.

X AE A-XII Мъск

След два брака със звездата от „Westworld“ Талула Райли и кратка връзка с актрисата Амбър Хърд, Мъск започна да се среща с певицата Граймс през май 2018 г. Тя роди техния син, X AE A-XII, през май 2020 г. X вече е на 2.

Снимка: Instagram

Първоначално X е кръстен X Æ A-12, но "Æ" и "12" нарушават закона на Калифорния, тъй като не са част от английската азбука, принуждавайки родителите му да променят името му.

Page Six ексклузивно съобщи през септември 2021 г., че Мъск и Граймс са се разделили.

Снимка: Getty Images
Exa Dark Sideræl Musk

Граймс разкри през март 2022 г., че тя и основателят на SpaceX са приветствали първата му дъщеря, необичайно наречената Exa Dark Sideræl Musk, чрез сурогат през декември 2021 г. Exa получи прякора Y, след като другото им дете беше кръстено X.

Граймс нарече Мъск свое „гадже“ в интервюто за Vanity Fair, въпреки че тя нарече връзката им отворена.

Музикантът написа в Туитър през март 2023 г., че дъщеря й се нарича „Y или „Защо?“ или просто „?““ Въпреки това тя призна, че „правителството няма да разпознае“ символа.

Близнаци с Шивон Зилис

Мъск тихо посрещна близнаци с директора по операции и специални проекти на Neuralink Шивон Зилис през ноември 2021 г., според съдебни документи, получени от Business Insider през юли 2022 г.

Съобщава се, че главният изпълнителен директор на Twitter и Зилис са подали петиция за промяна на имената на близнаците, за да „имат фамилното име на баща си и да съдържат фамилното име на майка си като част от бащиното им име“, която съдия в Остин, Тексас, одобри през май 2022 г. .

Имената на новородените все още не са известни.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии