1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Отново части на София остават без вода - ето къде ще бъде спряна

БГ Бизнес

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството. 

На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Равнец“, кв. „Славовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Искърско дефиле" от ул. „Околовръстен път" до ул. „Победа"
  • ул. „Равнец" от ул. „Искърско дефиле" до ул. „Черковна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Искърско дефиле“ пред № 15.

На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Крушова градина“, кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Иван Милев“, ул. „Деян Горинов“, ул. „Атанас Яранов“, ул. „Темелко Нешков“, ул. „Ненко Балкански“, ул. „Гергьовче“, ул. „Еловица“, ул. „Хаджи Станьо Върбевски“
  • ул. „Крушова градина“ от ул. „Захари Зограф“ до ул. „Свети Горазд“
  • ул. „Захари Зограф“ от ул. „Крушова градина“ до ул. „Свети Горазд“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Захари Зограф“ на кръстовището с ул. „Герена“. 

На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Пролетна“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Пролетна“ и ул. „Альовица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Пролетна“ на кръстовището с ул. „ул. „Альовица“.

На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи по бул. „Ломско шосе“, ж.к. „Връбница“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на ул. „Гайдарче“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. „Ломско шосе“ на кръстовището с ул. „ул. „Гайдарче“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от "Софийска вода". 

 

 

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии