1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Къде в София няма да има вода днес и утре

Къде в София няма да има вода днес и утре

Засегнатите могат да следят дейностите във виртуален център

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на 2 април в жк. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в: бл. 4, бл. 13, бл. 14 и бл. 15.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване.

Прекъсване на водоснбдяването ще има и в кв. Бъкстон, бл. 8. Спирането е аварийно.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Утре във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Калдъръмче", в.з Приплат се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода" в района на: ул. „Божур", ул. „Калдъръмче", ул. „Перуника", ул. „Чехълче" и ул. „Кърпи-кожух", съобщиха от дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване.

На 4 април вода няма да има във в.з.Симеоново -Драгалевци ул. Стефан Веркович и ул. Илинден.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии