1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Енергото в Западна България подарява ток, достатъчен за 250 кафета

БГ Бизнес

Ето кой може да получи този подарък

От 1 до 28 февруари 2023 г. всеки клиент на Електрохолд“ (бившата „ЧЕЗ“), който заяви електронна фактура, ще получи като подарък себестойността на 23 киловатчаса електроенергия. Компанията доставя ток на територията на Западна България.

Според дружеството това количество енергия е достатъчно за приготвяне на 250 кафета, 33 изпирания с автоматична пералня, 178 часа гледане на телевизия или 1 530 зареждания на телефон.

Подаръкът се получава, при условия, че клиентите на компанията се регистрират за получаване на електронна фактура, а самите 23 киловатчаса ще бъдат получени с втората електронна фактура, издадена след регистрацията.

Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер, код за идентификация (за битови клиенти това са последните 4 цифри от ЕГН на титуляря на клиентския номер, а за стопански клиенти – ЕИК на фирмата) и актуален имейл адрес

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. Тя гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите.

Снимка: iStock

Компанията съобщава, че вече над 540 000 клиенти на „Електрохолд“ използват, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура. От въвеждането на услугата през 2011 г. до момента с избора си те намалиха използването на хартия с 90 милиона листа, с което спестиха изразходването на 900 милиона литра вода и 1 800 000 кВтч електроенергия.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии