1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Британски съвет разширява своето предложение за обучение в София с нов учебен център

БГ Бизнес

Откриването ще се състои през септември, в рамките на новата учебна година, и е част от плана за разширяване на района.

Британски съвет, организацията за културни връзки и образователни възможности на Обединеното кралство, ще открие своя втори учебен център в българската столица през септември, в контекста на началото на новата учебна година. Разположен в Бизнес парк София, в квартал Младост 4, новият клон ще споделя пространство със 75% от мултинационалните компании от Fortune 500, опериращи в Централна и Източна Европа.

Откриването е част от плана за разширяване на Британски съвет в този регион и има за цел да доближи своето предложение за обучение до софиянци, на място, избрано от самите курсисти по време на проведени качествени проучвания. 

Наблюдаваме нарастващо търсене на присъствено обучение в София, особено за по-малки деца. През изминалата година България беше втората най-бързо развиваща се учебна организация в цялата глобална мрежа на Британски съвет“, отбелязва Олга Соколова, бизнес мениджър за Британски съвет в България, Грузия, Румъния и Украйна.

Разположен в един от най-модерните, развити и лесно достъпни райони на София, Британски съвет Бизнес парк София ще предлага пълното портфолио на организацията от курсове по английски език и подготовка за изпити. Learning Time with Timmy за най-малките, Primary и Secondary Plus за ученици от начален, среден и горен курс на обучение ще съставят предложението за деца и тийнейджъри.

Възрастните ще имат достъп до курсове по общ английски (от основно ниво до ниво на свободно владеене), курсове и обучение по бизнес английски и подготвителни курсове за изпитите Cambridge и IELTS. За повече информация какво предлага новият учебен център, моля, свържете се с Британски съвет на имейл адрес [email protected]

За Британски съвет в България

Британски съвет Бизнес парк София е вторият учебен център на Британски съвет в България, който допълва офетата за обучение, предлагана на над 1200 деца, тийнейджъри и възрастни в централния офис на ул. Кракра 7.

Институцията също така има външно партньорство с училище "Св. Георги", разположено в Лозенец. Там Британски съвет предлага курсове по английски език за ученици от начално ниво от 2016 г.

Освен че обслужва пълното си портфолио от курсове по английски език и подготовка за изпити, централният офис на Британски съвет в София е сцена на образователната и културна работа, която институцията извършва в страната от 1939 г. насам. Чрез нея Британски съвет се свързва с хиляди студенти, преподаватели, политици, академици, изследователи, творци и предприемачи в България. Научете повече за дейността му в страната на тази страница.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии